Loading color scheme

Novinky z podzimní kolekce INTIMISSIMI

{phocagallery view=category|categoryid=1187|imageid=3497|float=left}Sexy – to je hlavní heslo nové podzimní kolekce italské značky Intimissimi. Odvážné modely jsou provedeny v klasických odstínech černé, bílé, ale i například v odstínech vášnivě červené. Z materiálů se zde objevuje například jemné hedvábí. Nezbytnou součástí kolekce podzim zima 2013 je pozornost upřená na detaily a promyšlené střihy, které nic neponechají náhodě.

Haute Couture Lingerie

Lehká, téměř nehmatatelná vlákna, kamínky a bílé perly – to jsou specifika této linie, ve které nalezneme i krajky, satén, jemné tisky a vintage look pro zdůraznění křivek těla. Vrcholem řady jsou modely provedené ve směsi hedvábí a krajek v chic černé a bílé variantně, ale například i v odstínu indiga.

Pretty Woman

Ramínka s malými knoflíky a kamínky, paví potisk a jemné detaily, které okouzlí především mladší generace. Černá barva kontrastuje s tělovou a růžová barva na saténu vykouzlí příjemný vhled pro jakoukoli příležitost.

Autumn Paisley

Linie, která přináší nyní tolik aktuální paisley potisky a světlé barvy na spodním prádle vyznačujícím se jednoduchými střihy podtrhujícími čirou ženskost.

Ultra Sexy

Žena, která si vybere prádlo z kolekce Ultra Sexy je odvážná. Kolekce zahrnuje několik zajímavých kousků, které kombinují krajku s kůží, třásněmi či zvířecími vzory. Intimissimi neustále rozšiřuje svůj sortiment o nové nápady a tato kolekce je vskutku originální.

Luxury Collection

V této luxusní kolekci zákaznice najdou prádlo s výraznými detaily jako jsou například perly, štrasové aplikace, či kameny a flitry. Z barev zde dominuje černá a také červená, která se objevuje na položkách určených speciálně na oslavy Vánoc a Nového roku. Podmanivé kouzlo kolekce pak podtrhují také použité materiály, jako je například hedvábí. Novinkou jsou také velmi sexy doplňky inspirované burleskou.

Fancy and Prints

Jednoduché linie, zvířecí a květinové potisky, krajka – to je ideální podzimní spojení vhodné pro všechny ty, jež dávají přednost romantickému vzhledu. Speciální modely jsou pak určeny pro oslavy na konci roku.

Super sexy, svůdné a velmi rafinované ... Intimissimi prádlo opět potvrzuje svou schopnost podtrhnout jedinečnost každé ženy.

Obchody Intimissimi naleznou zákazníci ve vybraných nákupních centrech po celé České Republice, například v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Liberci, Ústí nad Labem, Zlíně a Pardubicích.

{phocagallery view=category|categoryid=1187|limitstart=0|limitcount=0}