Loading color scheme

Intimissimi přichází s novým katalogem The Perfect Bra pro letošní rok

{phocagallery view=category|categoryid=1117|imageid=3285|float=left}Je překvapivé, jak málo žen nosí podprsenku, která by jim po všech stránkách perfektně vyhovovala. Skvěle sedla, neškrtila, neklouzala a zároveň dodávala efekt, který očekáváte. Pokud stále i vy hledáte tu svoji dokonalou podprsenku, zbystřete! Italská značka Intimissimi opět i letos přichází s katalogem The Perfect Bra, kde se zákaznice dozví spoustu užitečných informací o výběru správné velikosti a péče o prádlo.

V obchodě Intimissimi shop asistentky navíc přeměří všechny nezbytné míry a zákaznice odpoví na pár jednoduchých otázek týkajících se požadavků, které na podprsenku má. Jaký je váš styl? Romantický, sportovní, elegantní? Jaký efekt hledáte? Objem? Přirozenost? Svůdné tvary?

Podle výsledků, rad a zkušeností shop asistentky, bude doporučena ideální a dokonalá podprsenka. Všechny střihy nesou pro lepší zapamatování ženská jména. A tak se třeba dozvíte, že ta vaše je Daniela. Když přijdete kdykoli příště do obchodu Intimissimi, požádáte už jen o všechny podprsenky s názvem Daniela – a na vás bude už jen vybrat si barvu a materiál. V letošním katalogu jsou také dva nové modely Gioia a Laura. Gioia je podprsenka s push-up efektem, která přirozeně zvedá výstřih, Laura je bezešvá bandeau podprsenka bez kostic, vhodná pod šaty s hlubokým výstřihem.

Brožura The Perfect Bra je vyplněna romantickými černobílými obrazy s hvězdou značky Intimissimi, modelkou Taylor Hill.

{phocagallery view=category|categoryid=1117|limitstart=0|limitcount=0}