Loading color scheme

Total Look - romantický vzhled a svítivé barvy v kolekci Tezenis jaro-léto 2013

{phocagallery view=category|categoryid=898|imageid=2617|float=left}Jemné pastelové odstíny doplněné o neonové detaily, jako jsou gumy, švy a mašličky, romantická krajka v kombinaci s bavlnou – to je mladistvý styl kolekce spodního prádla Tezenis pro jaro a léto 2013.
Květinové potisky v nabídce spodního prádla Tezenis nikdy nesmějí chybět. V kolekci pro jaro a léto 2013 zaujmou kontrastními kombinacemi a především exotickými květy. Potisk tropických rostlin a promyšlený design „pop garden" nahrazuje obvyklé jemnější odstíny zářivými a odvážnými barvami.

Nejvíce provokativní prvky jsou realizovány v křiklavých barvách a s výraznými batikovanými vzory nebo zvířecími motivy zvýrazněnými krajkou ve svítivých barvách. Zvláštní pozornost si zaslouží valentýnská kolekce, která je koktejlem třpytek a krajky v zářivých odstínech.

Volnočasové a sportovní oblečení se nese v army stylu, kde hlavními materiály jsou denim, acetát a seprané látky. Volný střih a maxi mikiny jsou doplněny o vestičky z denimu v široké škále barev, šortky a legíny s batikovým efektem, etnické vzory, květinové potisky, nášivky a vlaječky. Zvláštní pozornost si zaslouží i dvoje krajkové šaty v mladistvých barvách, maxi šaty z vroubkované bavlny a maskáčová parka do deště. Outfity lze doplnit o jednoduché pásky.

Úpletové zboží - trika pro všechny příležitosti, maxi nátělníky a svetříky, které lze kombinovat s legínami - zdobí roztřepené lemy a zářivé neonové barvy. Kolekce upoutá pozornost sepraným vzhledem, rozpitými barvami a batikovým vzorem pro módu v rockovém stylu, kde nechybí krajky, síťovina, částečně průhledné devoré, kování a ozdobné spony.
Na noc přetrvává trend Mix & Match s prvky, které lze kombinovat podle nálady: saténové a sportovní šortky, barevné legíny s mladistvými potisky a trika a nátělníky v zářivých a neonových barvách. To je volnost projevu pro „forever young", kde je trendy módní vzhled spojen s pohodlím.

Plavky kolekce jaro/léto 2013 jsou háčkované, děrované, v barvě modrého kobaltu a slonoviny či v metalickém provedení v barvě zeleného smaragdu a máty. Proužek je klasika, která nikdy nezklame. Nad ostatní barevné kombinace vyniká svítivě oranžová se stříbrnou a dalším motivem, který jistě zaujme, je americké téma s modrobílými pruhy a červenými hvězdami.

TEZENIS PRO DĚTI

Kolekce Tezenis pro chlapce a dívky je jako vždy veselá. Pro dívky jsou tu typicky letní barvy, krajka, džínovina a tyl, doplněné o prvky v neonových barvách. Holčičky jistě zaujmou i maxi svetry, které lze kombinovat s legínami, romantické krajkové kraťasy, džíny s barevnými detaily, sukně a krátké legíny s krajkou v neonových barvách. Pro kluky je v nabídce proužek a potisky, jež dodávají kolekci velmi aktuální vzhled. Dlouhé kalhoty z lehké džínoviny, trika s nezakončenými lemy a trika s límečkem – to vše opět ve veselých, zářivých a teplých barvách.

{phocagallery view=category|categoryid=898|limitstart=0|limitcount=0}