Loading color scheme

INTIMISSIMI – Valentýnský den v černé a růžové

{phocagallery view=category|categoryid=880|imageid=2585|float=left}Romantický svátek svatého Valentýna 2013 oslaví zákaznice značky Intimissimi ve svůdné kombinaci sladce růžové a černé krajky. V kombinaci, která je tak současná a přesto nadčasová! V této speciální valentýnské miniedici naleznete prádlo, které se dá společně mixovat a zahrnuje například push-up podprsenky, body, baby doll košilku nebo brazilské kalhotky se sexy podvazkovými pásy. Vše je ozdobeno jemnou krajkou a saténovými mašlemi a přesně tak koresponduje s nadčasově ženským stylem značky Intimissimi.

Pudrově růžovou podprsenku jemně zdobí černá krajka a doplňují ji kalhotky v retro stylu. Krásně ženská saténová košilka je provedena v růžové barvě s černým dekorem, kopíruje postavu a bude ideálním oděvem pro romantický valentýnský večer. Celo černý komplet z kolekce, který je tvořený podprsenkou s push-up efektem a brazilskými kalhotkami s podvazkovým pásem, si pohrává se smyslnou průhledností materiálů a má velmi italský nádech. Dále je zde body v kombinaci dvou barev, prolínajících se v této linii prádla. Pozornost v celé kolekci je upřena na drobné detaily, které pak tvoří její celkový promyšlený vzhled.

Nová valentýnská kolekce italské značky Intimissimi interpretuje spodní prádlo pro tuto speciální příležitost trochu netradičním způsobem. Nechává stranou vášnivě červený odstín a preferuje styl, který je více delikátní, avšak nikoli méně svůdný a výrazný. V prodeji bude v obchodech Intimissimi od ledna.

{phocagallery view=category|categoryid=880|limitstart=0|limitcount=0}