Loading color scheme

Spodní prádlo Prima Donna – udělejte si čas a užívejte si

dessous-dessus-prima-donna-1-150 Nová kolekce spodního prádla značky Prima Donna má zcela výstižné heslo: udělejte si čas a užívejte si! Pokud totiž oblečete toto luxusní superženské prádlo, jistě si užijete každou minutu jeho nošení. Prima Donna nabízí prádlo až do velkých velikostí a toto léto má jeho kolekce ještě ženštější nádech: delikátní materiály a výšivky a perfektně sedící střihy.

Spodní prádlo Prima Donna nejen skvěle sedí v jakékoli velikosti, ale také má velmi módní a svěží design.

Liesbeth Van de Velde, Prima Donna brand manažerka říká: „Je to každoroční výzva pro naše návrháře. Každou sezónu navrhujeme zcela novou linii spodního prádla, které bude skvěle sedět i ženám s většími velikostmi. Naše podprsenky se vyrábí až do velikosti košíčku I a formují prsa velmi atraktivním a elegantním způsobem. Stejně tak i kalhotky a stahovací spodní prádlo u nás najdete od velikosti 38 až do velikosti 52."

V aktuální kolekci nalezneme tyto linie: dessous-dessus-prima-donna-2-150

Wonderland – Skládá se ze čtyř druhů podprsenek, body a pěti druhů kalhotek. Květina jako ústřední motiv se zde objevuje v odstínech bílé, fuchsiové s oranžovou a tělové barvy a v podobě delikátních krajek.

Eden – Eden je zde jiným výrazem pro naprostý luxus. Pozornost upoutají rozmanité výšivky na dvou podprsenkách, jednom body a čtyřech kalhotkách. Set se vyrábí ve dvou barvách – modrá a magnolie.

Fantasia – Fantazie, která jiskří pomocí subtilní jednoduchostÍ. Kombinace jemného vyšívání a tisku vytváří dokonalou letní atmosféru. Skládá se ze čtyř druhů podprsenek, jednoho body a čtyř druhů kalhotek. Body a kalhotky jsou tvarující. Barevné spektrum přechází od červené k béžové.

Perle – Tato kolekce je pro svou praktičnost a rafinovanost velmi oceňována. Je určena pro ženy, které chtějí moderní spodní prádlo, které formuje postavu. Pět druhů podprsenek, jedno tvarovací body a osm druhů kalhotek, z nichž pět je stahovacích. Linie Perle se vyrábí v barvách bílé kávy, bílé, tmavě šedé a béžové.

Prádlo značky Prima Donna je prodeji v největší prodejně s luxusním spodním prádlem v České republice, Dessous l Dessus, v pátém patře Domu módy v Praze na Václavském náměstí a v Králodvorské ulici 7.