Loading color scheme

Nová kolekce oblečení pro volný čas Intimissimi na sezónu podzim/zima

intimissimi-saty-150 Každou sézonu přináší italská značka Intimissimi nejen kolekci spodního prádla, ale také kolekci oblečení a nočního oblečení, aby si její zákazníci mohli vybrat stylové outfity i pro svůj volný čas, který tráví například v pohodlí domova.

Nová kolekce na podzim a zimu 2012/2013 je inspirována odstíny podzimu a zimy. Oblečení je z velmi příjemných a pohodlných materiálů, jako jsou fleece nebo různá zpracování bavlny. Najdeme zde pyžama, šaty, tílka, trička, tepláky, svetříky, mikiny nebo legíny. Detaily šatů a triček jsou zdobeny krajkou, z barev se zde objevují odstíny bílé a béžové, ale i tmavší odstíny šedé a černé. Některé modely mají příměs lurexu nebo jsou zdobené flitry či dvoubarevnými vzory. Kolekce je určená pro ženu, která miluje pohodlné oblečení, které může nosit ve dne i v noci, aniž by ztratila svůj styl.

Pánská kolekce nabízí množství triček s krátkým i dlouhým rukávem, volnočasové kalhoty nebo boxerky. Vše je velmi praktické a pohodlné, inspirované vintage stylem a s důrazem na detaily. Pro moderního muže, který hledá něco nového, jsou zde plátěné látky s mikro květinovými potisky. Speciální částí kolekce je vánoční linie s vtipnými tematickými potisky na boxerkách a slipech.