Loading color scheme

Dessous l Dessus – největší tuzemská prodejna s luxusním spodním prádlem od června v Domě módy

{phocagallery view=category|categoryid=622|imageid=1752|float=left}Největší prodejna s luxusním spodním prádlem v České republice Dessous l Dessus v pátém patře Domu módy na Václavském náměstí v centru Prahy od 14. června nabídne aktuální kolekce top značek Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda, Marlies Dekkers a Lejaby. V prodeji budou exkluzivně také předkolekce 2013 plavek značek Maryan Mehlhorn, Charmline (revoluční plavky formující postavu, uberou až jednu konfekční velikost!) a Lidea (plavky s košíčky až do velikosti H). Dessous l Dessus se stane jediným místem s prezentací hned několika nových kolekcí plavek, včetně sukýnek, tunik a dalších doplňků, v průběhu celého roku, ne jen v rámci tradiční jarní a letní sezóny. Chybět nebude ani pohodlné noční prádlo a domácí oděvy značky Féraud nebo punčochy a body značky Wolford.

Koncept Dessous l Dessus, nové prodejny společnosti La Marque – výhradního distributora řady světových značek spodního prádla v České republice a na Slovensku, je promyšlen do každého detailu. Unikátní je už samotná skladba sortimentu, který uspokojí i nejnáročnější klientelu. Díky mimořádnému výběru ten pravý kousek najde každá žena – k dispozici budou podprsenky s košíčky ve velikostech A až I, s obvodem od 65 do 105 cm, modely pro ženy celkově objemné i štíhlé s velkými ňadry, které si z běžné produkce vyberou jen stěží. Rafinovaná krajka, pohodlné praktické modely pro každodenní nošení i sexy prádélko pro mimořádné příležitosti, rozmanité materiály, barvy... Vše je možné kombinovat tak, aby náležitě vynikly svůdné linie ženského těla a jejich nositelka se cítila maximálně spokojená. Samozřejmostí je stoprocentní servis, proškolený a přívětivý personál, který poradí, jak spodní prádlo správně oblékat, pomůže zvolit ideální typ a velikost, módní trendy optimálně sladí s individuálními proporcemi.

Dessous l Dessus přináší dosud nevídaný komfort prodeje. Srdcem obchodu budou prostorné, pohodlné kabinky, rozdělené na servisní a privátní zónu. V servisní zóně je k dispozici asistentka, privátní zóna respektuje soukromí zákaznice. Zkoušení a hledání vhodného prádla či plavek tak konečně přestává být stresující záležitostí s nevhodně načasovanými dotazy a nahlížením prodavaček do kabinek. Pamatováno je také na muže. Zatímco jejich partnerka bude vybírat ten pravý kousek, mohou se v příjemné kavárně osvěžit kávou či jiným nápojem, přečíst si noviny, nebo jen tak relaxovat.

„Spodní prádlo je jeden z nejsložitějších sortimentů. Je důležité znát nejenom správnou velikost, ale také se vcítit do toho, co zákaznice chce a potřebuje. Značky, které zastupujeme, mají svůj osobitý styl a specifické zaměření. Jedno ale mají společné. Věří, že každá žena je krásná bez ohledu na věk, tělesné rozměry nebo barvu pleti," zdůrazňuje Michaela Vlčková, majitelka společnosti La Marque, a dodává i osobní postřehy: „Ženy stále mají tendenci podceňovat fakt, že správně vybrané a padnoucí prádlo je základem každého šatníku, že může zformovat ideální postavu nebo naopak pokazit i jinak úžasný outfit. O to větší je jejich překvapení a úžas, když jim pomůžeme vybrat podprsenku, která jim opravdu padne a ony najednou mohou nosit upnuté topy, které se roky bály obléknout. S radostí sleduji tu proměnu, najednou přede mnou stojí sebevědomá, atraktivní dáma. Podstatný je přitom nejen estetický, ale také zdravotní efekt, což ocení především ženy s velkými ňadry, trpící bolestmi zad."

Spodní prádlo může nemilosrdně potlačit přirozené vnady nebo naopak výrazně lichotit postavě, zeštíhlit celou linii, zpevnit a vytvarovat žádané partie, jeho výběr se proto rozhodně nevyplatí podceňovat! Žádná žena by proto neměla minout největší prodejnu s luxusním spodním prádlem v České republice Dessous l Dessus v pátém patře Domu módy.

{phocagallery view=category|categoryid=622|limitstart=0|limitcount=0}