Loading color scheme

Represent trenýrky Exclusive – brána do světa pohodlí a luxusu

{phocagallery view=category|categoryid=195|imageid=606|float=left}Jistě jste si oblíbili pánské boxerky značky Represent, které mají v ČR dlouholetou tradici. Nyní je ale pro Vás nachystáno ještě něco mnohem lepšího!

REPRESENT EXCLUSIVE BOXERS vychází z modelové řady CLASSIC, ale jsou oproti nim vyrobené z mnohem kvalitnějších materiálů a navíc v modifikovaném střihu, který zaručí nejvyšší komfort nošení! Cílem nové kolekce pánských boxerek EXCLUSIVE není nahradit dosavadní oblíbené boxerky značky Represent, ale poskytnout zákazníkovi TOP produkt, který je kvalitativně ještě o něco dál a uspokojí i ty nejnáročnější kupující.

Po důkladné analýze potřeb věrných zákazníků, vytvořil Represent trenýrky s volnějším střihem nohavic a kvalitnějším materiálem. Průzkumy ukázaly, že většina zákazníků, kteří si volné prádlo oblíbili i na sport, naráží na rychlejší opotřebení, způsobené prudkými pohyby a častějším pocením. Právě z těchto důvodů byl vyvinut model, který je odolnější vůči těmto vlivům a poskytuje největší komfort při zachování odolnosti.

Všechny modely boxerek Represent jsou navíc dodávány v luxusní víceúčelové plechovce, která dělá z tohoto produktu zároveň ideální dárek. Plechovka prošla v průběhu času několikrát změnou designu, což dělá z obalu i zajímavý sběratelský artikl.

Trenýrky naleznete v široké síti kamenných i internetových prodejen. Oficiálním e-shopem značky Represent je Represhop.eu, kde je k výběru kompletní sortiment za zvýhodněnou cenu.

REPRESENT EXCLUSIVE BOXERS poznáte na první pohled podle nové etikety s motivem vavřínového věnce, který je synonymem pro vítěze. A to také EXCLUSIVE BOXERS jsou! Vítězem nad nepohodlím!

Nenoste běžné spodní prádlo, žádejte REPRESENT EXCLUSIVE BOXERS!

A stanete se sami vítězi!

{phocagallery view=category|categoryid=195|limitstart=0|limitcount=0}