Loading color scheme

Bílé doplňky dodají každému šatníku nadčasovost, eleganci i punc luxusu

Wittchenczdsmk-kabelka-eko-ke-2445-K---image Bílá barva symbolizuje nevinnost, čistotu, lehkost a perfektní vzhled. Není divu, že pravidelně vrací do módy. Bílá košile či sněhobílé tričko je základ každého promyšleného šatníku. A své místo v něm mají také bílé doplňky. Pořiďte si bílou tečku značky Wittchen za vaším elegantním outfitem.

Ve spojení s oblým designem evokuje bílá barva éru 60. let. Vyzbrojte se bílými balerínkami či páskem a vneste do svého života trochu zábavného retra, které nikdy nevyjde z módy. Bílá kabelka či batoh dokáží podtrhnout barevnou kombinaci celého vašeho outfitu. Ve spojení se zelenou působí mladistvě, společně s červenou hravě. Bílá však nemusí znamenat jenom módní ohlížení. Sáhněte po bílých teniskách, které se hodí k džínům i sukni a nudný kostýmek povýší na edgy styl. Bílé tenisky, letní šaty a džínová bunda už se stihly proměnit v nestárnoucí klasiku.

Zamiřte pro svůj bílý doplněk do jednoho z pěti obchodů Wittchen v Praze (Arkády Pankrác, Centrum Černý Most, Metropole Zličín, Atrium Flora, Galerie Harfa) a v Brně (Galerie Vaňkovka).