Loading color scheme

Trend, který nikdy nezestárne. Pastelová móda v barvách duhy!

Duhov-outfit-Sam-73 Nebyl to jen francouzský impresionistický malíř Claude Monet, který si zamiloval pastelové barvy. Také světoví módní návrháři i obchodní řetězce s oblečením letos vsadili na tento hravý styl. Proto si jej nenechte ujít ani vy! Rozzařte chodníky ulic stylovými kousky v krásných jarních tónech, které si oblíbíte natolik, že si na černou už ani nevzpomenete.

Růžové lekníny, fialové šeříky nebo zelená stébla trávy. Francouzský impresionista Claude Monet nebyl fascinován jen barvami, ale také půvabem přírody. A není divu, vždyť právě ona je nekonečným zdrojem inspirace. Popusťte uzdu fantazie i vy a vneste do svého šatníku hravost prostřednictvím pastelových odstínů, které jsou pro rozkvétající krajinu tak typické!

Troufáte-li si, vsaďte vše na duhu!
Nemusí svítit sluníčko a zároveň pršet, abyste mohly spatřit duhu. Díky mikrotrendu, který ovládl svět, módě v duhových barvách, můžete tento unikátní jev sledovat kdykoliv budete chtít. Ano, uznáváme, jde o velmi výrazný módní prvek, na druhou stranu je právě jaro a začínající léto pro duhovou smršť jako dělané. Pokud preferujete konzervativnější styl, vsaďte pouze na jeden kousek a zbytek dolaďte v bílých tónech. Uvidíte, že si tento svěží look zamilujete stejně jako my! 

Duhová sukně, Sam 73, 419 Kč
Duhová mikina, Sam 73, 769 Kč
Bílé tenisky, Sam 73, 1 189 Kč

Je libo pouze výrazný svršek?
Pokud máte radši spíše neutrálnější styl a nedáte dopustit na nadčasové odstíny, jako je černá a bílá, vneste do outfitu barvu pomocí jednoho výraznější svršku. Kromě toho, že letí nestárnoucí křiváky, saka nebo kabáty, to také můžete zahrát na pohodlí v příjemné mikině nebo bundě. Právě street style je dalším z trendů roku 2022. A protože tato móda vsází hlavně na ležérnost a komfort, je vděčným společníkem, ať už se chystáte na procházku parkem nebo máte namířeno na nákupy.

Dámská mikina se zipem, Sam 73, 839 Kč
Dámská mikina v zelené barvě, Sam 73, 769 Kč
Dámská dlouhá mikina, Sam 73, 839 Kč
Dámská vesta, Sam 73, 899 Kč

Když duha, tak kompletně!
I boty mohou hrát všemi barvami. Vedle nešlápnete, pořídíte-li si nestárnoucí tenisky. Ty už se dávno nenosí pouze s džínami. Právě v kombinaci s tylovou sukní nebo jednoduchými šaty vypadají naprosto neodolatelně, a ještě s nimi na poslední chvíli doběhnete na tramvaj nebo zvládnete celodenní výšlap s rodinou.

Duhové tenisky, Sam 73, 899 Kč
Modré sportovní tenisky, Sam 73, 1 399 Kč
Růžové tenisky, Sam 73, 1 189 Kč

Nepropásněte jarní novinky v 30% slevě!
Máj je ideální příležitostí k tomu potěšit sebe nebo své blízké novým kouskem oblečení. Na svou aktuální jarní kolekci nabízí český e-shop s volnočasovou módou sam73.cz dodatečnou slevu 30 %. Neváhejte a pořiďte si svého duhového oblíbence, který vám rozzáří nejen úsměv, ale také šatník.