Loading color scheme

Značka Mi fashion label představuje novou kolekci Siciliana

5710 Nejnovější kolekce jaro/léto 2022 originální české značky Mi fashion label nese název Siciliana a návrhářka Lenka Mulabegovič v ní pracuje s charakteristickými sicilskými ornamenty, vzory a barvami, které si zamilovala během svých cest. Minimalistické formy a střihy dají vyniknout jejím vlastním autorským tiskům látek. Dále v této kolekci pracuje s chladivými splývavými materiály jako je viskóza nebo umělé hedvábí, díky šikmému střihu šaty krásně padnou a podtrhnou ženskost.

Barevné ladění velmi živě evokuje Sicilii v efektních kombinacích lososové, pistáciové, červené, oranžové, baby růžové, levandulové, tmavě modré a bílé.

Kampaň kolekce Siciliana nafotila Adéla Havelková, v roli modelky v ní zazářila známá moderátorka Daniela Písařovicová po boku profesionálky Evy Zedníčkové.

Značka Mi fashion label je na českém trhu již 8 let a koncepčně v sobě prolíná prvotřídní kvalitu „vysoké krejčoviny“, originalitu malosériových kolekcí a experimentální přístup ke zpracování a nebojí se neustále hledat nové krejčovské principy a detaily. Propojuje klasické a sportovní prvky, formální minimalismus oživuje kontrastem a inspirací z umění, architektury nebo i globálního street stylu. 

Při tvorbě kolekcí Mi spolupracuje s různými českými umělci – Lenka Mulabegovič je absolventka UMPRUM, po návrhářských zkušenostech pro masové streetwearové a denimové firmy se nyní věnuje limitované, kreativnější tvorbě s uměleckým podtextem.

Kampaň Mi fashion label
Modelky: moderátorka Daniela Písařovicová, modelka Eva Zedníčková
Foto: nafotila Adéla Havelková
Make-up artist: Lenka Fritschová,
modelky: moderátorka Daniela Písařovicová, modelka Eva Zedníčková
šperky: Zdena Zingopi