Loading color scheme

Ideální outfit na podzim? Na Fleru najdete mikinošaty, které nebudete chtít sundat

Flerfundaluka2389Kc3mala Mikina nebo šaty? Fler.cz nabízí obojí v jednom. Mikinové šaty jsou nejen tady hitem letošního podzimu, protože umožňují zůstat trendy a zároveň se cítit jako doma. Můžete se s nimi klidně rozvalit na gauč a chvíli na to utíkat na kafe s kamarádkou nebo třeba vyrazit na výlet.

Pohodlnost na prvním místě
Možná si čím dál více všímáte, že v městských ulicích se to hemží teplákovými soupravami a messy drdoly. V karanténě si totiž většina z nás zvykla na domácí pohodlí, které se nově stává trendem. Mikinové šaty jsou skvělým kompromisem, protože je klidně můžete doplnit o lodičky, ale stále se držet teplákové mánie, která aktuálně hýbe světem. Mikinošaty vás podrží i ve dnech, kdy se chcete tak trochu schovat před celým světem, stačí zvolit volný střih a zkombinovat ho s teniskami. Pak už jen dejte ruce do kapes a užívejte si módy, která vás neomezuje.

Na podzimní měsíce jako dělané
Mikinošaty nejvíce využijete na podzim. Když přichází teplé dny babího léta, můžete je nosit bez kalhot, a když se pak ochladí, stačí je doplnit o punčocháče, legíny nebo džíny. Chladno vás nezaskočí i díky tomu, že tyto šaty mají kapuci a pokud by vám byla zima na ruce, prostorné kapsy to jistí. 

7 důvodů, proč říct mikinovým šatům ano:

  • Jsou pohodlné a zároveň stylové.
  • Sluší každému – stačí si vybrat dobře padnoucí střih. Mnoho tvůrců nabízí i oversize šaty, pokud si zrovna nevěříte na vystavování svých křivek.
  • Přechodná období, kdy je ráno zima a odpoledne teplo, vám nebudou dělat starosti.
  • Už více nemusíte klepat kosu, i když se ani v říjnu nechcete vzdát šatů.
  • Dají se snadno kombinovat s extravagantními i jednoduchými doplňky.
  • Dovolí vám být spontánní a zvládnou s vámi (téměř) cokoliv.
  • I na výletech či při sportu budete konečně vypadat dobře a můžete se zbavit starých vytahaných tepláků na sport, ve kterých si připadáte jako v pytli od brambor.

1) Věříte, že existuje spojení extravagance a minimalismu? Mikinošaty jsou jasným důkazem, že funguje skvěle. Například bílé mikinošaty si drží nadčasový design, ale bílý kruh na hrudi přitáhne na ulici zraky kolemjdoucích.
Mikinošaty 358 BRLHss, zn. Fundaluka, 2 590 Kč

2) Jste nespoutaná duše, která se ráno probudí a neví, co bude celý den dělat? Oblékněte se do zelených mikinových šatů, které se hodí do přírody i do města. 
Dlouhá zelená mikina, zn. Daya, 3 190 Kč

3) Pokud se nebojíte podzim projasnit barvami, sáhněte po hořčicových mikinošatech. Hořčicová je totiž na podzim jako dělaná a nejvíce sluší tmavovláskám. 
Dlouhá hořčicová mikina, zn. Daya, 3 190 Kč

4) Naopak blondýnky a zrzky rozzáří modrá barva, kterou do svých outfitů můžete přinést díky modrým mikinošatům s nápadnou kapsou. Nebojte se vzít si je na romantickou večeři či do práce. V ulicích města jsou tyto mikinové šaty jako doma.
Mikinošaty Street modré, zn. No Dilemma, 1 850 Kč

5) Kdo říká, že i při sportování nemůžete vypadat světově? Šedé mikinošaty s postranními pruhy jsou vyrobeny z bavlny, takže nejsou tak teplé a nosí se jako klasické šaty. Obepínají postavu a vy se v nich budete cítit sexy, i když se třeba zrovna pořádně zpotíte.
Mikinošaty šedé, zn. GOCI, 2 997 Kč

6) Kam se tyhle šaty nehodí? Těžko říct. Doma v pohodlí, venku ve street stylu, do práce stačí vzít oxfordky a punčochy, černá nezklame nikdy a hodí se ke všemu…
Simple black, zn. Cvok, 1776 Kč

Mikinošaty sluší všem! Stačí si vybrat, jestli chcete vypadat spíše jako dáma na podpatcích nebo se zahalit do volných střihů. Jedno je jisté. Pohodlnost a variabilita je u mikinošatů z Fleru zaručena. Na tento kousek oblečení se můžete spolehnout.

NEJEN KLASICKÉ MIKINY A ŠATY NALEZNETE V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>