Loading color scheme

NEJPOHODLNĚJŠÍ UNIFORMA – TEPLÁKOVÁ KOLEKCE LEVI’S® RED TAB™ SWEATS

LevisWorkDay25563f1 Ať už doma pracujete, nebo jen odpočíváte, těžko najdete pohodlnější oblečení, než jsou teplákové soupravy. Měkké, pružné a pohodlné oblečení představuje skutečný vrchol „loungewearu“. Ale v dnešní době, kdy se stírají hranice mezi domovem a kanceláří, je příjemné mít tepláky, trička nebo mikiny, které jsou nejen pohodlné, ale také se v nich můžete cítit reprezentativně, když vyjdete z domu. A přesně taková je kolekce Levi's® Red Tab™ Sweats pro podzim/zimu 2021.

Kolekce Red Tab™ Sweats je dokonalá verze flísu od hlavy až k patě. Všechny kousky – mikina Red Tab™ Sweats Crew, mikina s kapucí Red Tab™ Sweats Hoodie, mikina na zip Red Tab™ Sweats Zip Hoodie a tepláky nebo šortky Red Tab™ – jsou vyrobeny ze super měkkého francouzského bavlněného froté a k dostání v řadě barev a vzorů. Tyto mimořádně pohodlné produkty nabízejí neuvěřitelné možnosti kombinací. Mají vintage styl (vzpomeňte si na tréninky wrestling týmu) a uvolněný střih. Tkanina má vyšší gramáž a zachycuje klasickou estetiku, ale přesto je dokonale moderní díky široké škále kombinací barev, vzorů a stylů.

„Chtěli jsme vytvořit nové, bezstarostné a pohodlné oblečení pro každého. Je inspirováno kousky, které jsme našli v našem archivu, s nádechem 90. let, s uvolněnějšími proporcemi a stylem, ale vytvořeno pro dnešní dobu. Je pohodlné a příjemné, ideální na nošení doma i venku. Spojili jsme v něm kvalitu, pohodu a komfort v jednom,“ říká Karyn Hillman, produktová ředitelka Levi's®.

Zkombinujte je doma s oblíbenými ponožkami nebo huňatými pantoflemi a při odchodu z domova na kávu s oblíbenými teniskami. Soupravy můžete také rozdělit, a maximalizovat tak jejich stylovou rozmanitost – tepláky s pruhovaným tričkem a džískou Levi's®, mikinu s kapucí s oblíbenými leviskami 501 '93, kraťasy s košilí na knoflíky a oblíbenými retro teniskami. Všechny kombinace jsou povolené, žádné omezení pro vás neexistuje.

MNOHO DALŠÍCH PRODUKTŮ ZNAČKY LEVIS NAJDETE V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>