Loading color scheme

V zimě se nemusíte cítit jako šedá myš. Rozsviťte sebe i chladné počasí legínami Pura Vida. Nově jsou k dostání i v zateplené verzi

puravidaleginyjetotanec01 Skvělá zpráva pro všechny aktivní dívky, ženy, maminky, babičky! Oblíbené pestrobarevné legíny z dílny české firmy Pura Vida jsou nově k dostání v zateplené zimní verzi. Využít je tak v nadcházejících měsících můžete na všechny zimní sporty – při běhu či běžkování samostatně, na lyže či snowboard místo nudného termoprádla. A pokud vás to na hory netáhne, poslouží vám zateplené legíny na běžné denní nošení namísto džín.

„Všechny zateplené legíny jsou ušité z vysoce kvalitního materiálu roubaix, který tvoří vlákna lycra. Na rubu mají vysoký vnitřní vlas, který přirozeně udržuje tělesnou teplotu. Materiál má také speciální antibakteriální úpravu, která zabraňuje tvoření bakterií a mikroorganismů. Látka je extrémně pružná, přizpůsobivá, odolná a příjemná na dotek,“ říká Petra Němečková, spoluzakladatelka značky Pura Vida s tím, že všechny legíny jsou k dodání ve velikostech XS až XL.

Z aktuální kolekce vytvořily designérky z firmy Pura Vida zateplenou verzi pro šest designů legín. Černo-barevné legíny DOS FRIDAS s Fridou Kahlo, jemné a roztančené šedo-růžové legíny JE TO TANEC, odvážné tmavě modré legíny s bájným Fénixem FÉNIXICE, divoké legíny inspirované knihou Ženy, které běhaly s vlky s názvem ŽENY A VLCI, jemné pastelové legíny s názvem NĚŽNÁ a v neposlední řadě krásné pohádkové legíny s výstižným názvem MALÝ PRINC A ZÁPAD SLUNCE. Kromě nové kolekce si můžete pořídit také všechny zateplené legíny z minulých kolekcí Pura Vidy.

Při nošení tematických legín se nebudete nikdy cítit nudně a do detailu vymyšlené a provedené malby a barvy z vás udělají hvězdu všedního dne. „Ráda bych, abychom si z této kolekci vzaly k srdci to, že život je pohyb, neustálé hledání sebe sama, neulpívání na místě. Barvy jsem namíchala z mých osobních vzpomínek na džungli a deštný prales, ale i z nekonečných bílých kostarických pláží a pastelově barevného moře a nebe. Takže jeden den mohu být divoženka a druhý den něžná květina,“ říká spoluzakladatelka firmy Pura Vida a autorka designu legín Petra Bartoňková alias Petruccya.

Díky limitované edici většiny legín máte jistotu, že v nich budete vždy a všude originální.

V případě Pura Vidy všechno začalo v roce 2016 legínami, které Petra Němečková a Petruccya původně ušily pro sebe, aby měly motivaci cvičit. Dnes v e-shopu (www.puravidashop.cz) a v showroomu (Minská 5, Brno) nabízejí přes 330 druhů oblečení od ikonických legín přes sportovní podprsenky, šaty až po mikiny či čepice. Všechny módní kousky značky Pura Vida šijí zručné švadlenky podle návrhů Petruccye, každý z nich je tak tou nejlepší ukázkou poctivého řemesla. Důvod, proč si tolik zakládají na lokální tvorbě, je jednoduchý:

„Moje babička byla švadlena. Milovala jsem se jí dívat pod ruce a dodnes si pamatuji ten její spokojený výraz ve tváři, když tvořila nové outfity. V Pura Vidě si vážíme tohoto krásného řemesla a zručných českých švadlen. V dnešní době to spíš vypadá, že všichni chtějí být manažeři, lídři, investoři, ale bez dobrého řemesla těžko přežijeme. A proto chceme udržet krejčovinu naživu. Navíc jsme lokální firma, máme lokální zákazníky, tím pádem podporovat lokální trh je pro nás samozřejmostí,“ říká Petruccya.

Dámské legíny za super ceny naleznete také v našem módním vyhledávači >>