Loading color scheme

NOSITELNÉ UMĚNÍ. OSLAVA NEOMEZENÉ FANTAZIE.

20H2LegoBaseplateOn-Jacket02006CMYK Kdo nemiluje kostky LEGO®? A kdo s láskou nevzpomíná na LEGO svého dětství (nebo i dospělosti)? Ať už stavíte podle návodu, nebo se raději necháváte unášet na vlnách vlastní představivosti, LEGO stavebnice představují skvělou příležitost k rozvoji a kreativním experimentům. A jen málokdo miluje kreativitu a hravost – stejně jako nekonečné možnosti individuálních úprav – víc než Levi’s®. A právě proto se tyto dvě ikonické značky spojily a vytvořily speciální kolekci Levi’s® a LEGO Group.

Exkluzivním prvkem této kolekce je vůbec první ohebná LEGO podložka. Jedná se o pružnou LEGO destičku ze silikonu, na které si fanoušci mohou vytvářet vlastní vzory pomocí zdobicích kostiček LEGO DOTS – tento nový koncept představila společnost LEGO začátkem tohoto roku. Základní destička je našita přímo na oblečení a každý si může skládat vlastní designy – připínáním mozaikových dílků.

Základní podložka bude jako variabilní nášivka na vintage džísce Levi’s® Trucker Jacket, džísce Dad Crop Trucker Jacket, džínách 501® ’93 Straight a na řadě mikin s kapucí i bez a doplňků. Mozaikové dílky – 110 LEGO® DOTS dostane zákazník ve značkové tašce Levi’s® a LEGO Group. Fanoušci obou značek tak získají prostor pro sebevyjádření s nekonečnými možnostmi. Součástí kolekce jsou také trička s potiskem, sice nemají podložky, ale nesou unikátní grafiku spojení značek. Prvky LEGO se objevují také v detailech jednotlivých kousků celé kolekce, včetně knoflíků v základních barvách – žluté, červené, zelené, modré, bílé a černé. Standardní kožená nášivka Levi’s® se také změnila na pružnou červenou nášivku LEGO.

Je to hluboké emocionální spojení, které pociťujete k oblíbeným leviskám v kombinaci s láskou a slabostí pro skládání LEGA – výsledkem je úžasná kolekce nostalgie, hravosti a kreativity.

ZNAČKU LEVIS NAJDETE I V NAŠEM MÓDNÍM VYHLEDÁVAČI >>