Loading color scheme

LOVE ME! by LEEDA

leeda-165078-web Nová svatební kolekce s názvem LOVE ME! uzavírá trilogii kolekcí Leeda s názvy CATCH ME! a TOUCH ME!

Návrhářka Lucie Kutálková má jedinečný cit pro zachycení osobnosti a volbu těch správných materiálů a střihů pro různé postavy. Její design se vyznačuje použitím luxusních materiálů, lehkostí a elegancí. Vyzařuje zdravé sebevědomí a nezávislé myšlení. Šaty které navrhuje jsou originální, výrazné a nezapomenutelné.

“Navrhovat svatební šaty je speciální disciplína. S nevěstou sdílím radost z nových začátků a současně cítím velikou odpovědnost. Nejdůležitější je pro mne zachycení a podpora její osobnosti, dodání sebedůvěry i vytvoření krásných zážitků a vzpomínek na přípravy.”

Ke spolupráci jsem oslovila Ivanu Kocmanovou, která se věnuje moderní výšivce pod značkou BRO. Její výšivky jsou originální a specifiké, mají v sobě něco intimního. Společně jsme jako součást celé kolekce vytvořily dva modely, svatební závoj a hedvábnou halenku jako ukázku možného konceptu nejen pro budoucí nevěsty. Výšivkou lze tak netradičně zachytit okamžik, který si chceme uchovat. Na individuální přání vytváříme nejen svatební šaty s výšivkami i bez nich.”

Představuje novou kolekci LEEDA designérka Lucie Kutálková. 

A Ivana Kocmanová dodává:
“Výšivky na závoji jsem pojala jako několik okamžiků v životě ženy. Ne nutně těch nejdůležitějších. Spíš obyčejných momentů čisté radosti, svobody a nevinnosti. Motivy vznikly na základě fotografií z nevěstina mobilního telefonu a rodinného archivu. Závoj by se měl po svatebním dni stát rodinným pokladem, mohl by být doplňován o další výzdobu a měl by být děděn z generace na generaci.

Motiv výšivky na svatební halence byl inspirován náhodnou fotografií z neznámé svatby, ale může nést jakýkoliv jiný okamžik, důležitý pro její nositelku. Svatební halenka by se měla po svatebním dni stát součástí každodenního šatníku nevěsty.”