Loading color scheme

Top 8 trendů v pánské módě pro letošní léto. In jsou ledvinky, kubánské košile i kraťasy pod kolena

Imagefoto12 Máte už outfit do letošních horkých dní? S těmito tipy, které představili módní návrháři pro letošní sezónu, nešlápnete vedle.

Kraťasy pod kolena
Dokonalého ležérního stylu docílíte díky volným kraťasům pod kolena. Je to zároveň skvělý způsob, jak zůstat v chladu v letním vedru. Ať už tyto bermudy nosíte s odvážným vzorem nebo jednobarevné světlé nebo tmavé, nemůžete šlápnout vedle. Tento outfit doplňte rozevlátou košilí.

Oversized blejzry
Zpátky do minulosti. Nadměrné blejzry, které frčely v 80. letech. Lehká saka v oversized velikosti můžete libovolně vybírat s pruhy nebo v jedné barvě a kombinovat je s jednoduchým trikem a džíny. A která velikost je ta pravá? Volte takové, které jsou zhruba o jednu až dvě velikosti větší, než nosíte obvykle, docílíte tak moderního vzhledu, který nepůsobí tolik formálně.

Patchwork styl
Patchwork je zpět. Od triček, přes košile až po bundy, hodí se na všechno. Kombinujte jej s funky kalhotami, nebo s tmavými kalhotami pro klasický styl. Je to snadný způsob, jak dát moderní vzhled tradičnímu oblečení, tak proč to nezkusit?

Kubánské límcové košile
Užijte si letní vánek ve stylové kubánské košili. In jsou výrazné límce a krátký rukáv. Výběr motivu je na vás, nosit se budou tmavé výrazné barvy i světlé nenápadnější vzory. Tyto košile vypadají nejlépe ve světlých odstínech žluté, modré nebo zelené. Letní outfit pak doplňte stylovými štítovými brýlemi.

Klasické trenky i jako šortky
Volné klasické trenky jsou absolutně v topu pro letní sezónu nejen jako spodní prádlo. „Klasické trenky nikde netlačí a skvěle doplní ležérní outfit. V letním parnu volte takové, které jsou ze 100% bavlny. Díky tomuto měkkému, savému materiálu a vzdušnosti tak nabízejí maximální pohodlí. Podle trendů, které se objevili letos na módních molech, ale nešlápnete vedle ani se saténovými trenkami, které můžete nosit i jako krátké kraťasy pro volný čas,“ říká zástupce značky spodního prádla Styx, Adam Rožánek.

Crossbody tašky i ledvinky
Noste všechny věci pohromadě ve stylových taškách křížem přes rameno. Ať už se jedná o brašny ve stylu messenger nebo menší elegantní ledvinky, je to skvělý způsob, jak mít věci stále při sobě, a přitom udržet krok s módou. Řemínek či pásek brašny ani ledvinky by neměl být příliš dlouhý, pokud nejde zkrátit, jednoduše na něm udělejte malý uzel.

Štítové sluneční brýle
Chraňte své oči před sluncem stylovými štítovými brýlemi, které jsou osvěžující alternativou k tradičním brýlím a zároveň vypadají, jako by byli vystřiženy přímo z Blade Runner. Futuristické a elegantní, to jsou nejlepší doplňky sezóny. Pro maximální efekt vybírejte brýle větších rozměrů, nebo užší menší.

Páskové pantofle
Dvoupáskové pantofle jsou nejen trendy, ale nabízejí i dvojí oporu, při chůzi tak skvěle sedí a vypadají stylově. Kombinujte je s džíny, tepláky nebo širokými kalhotami. K letnímu oblečení jsou tak společně se štítovými slunečními brýlemi „must-have“ letošní sezóny.