Loading color scheme

Šaty, sukně i tričko v jednom? S variabilním oblečením z Fler.cz bude na léto s jedním kouskem vystaráno

FlerBy-Lusy999Kc Sukně, která se dá nosit jako šaty nebo top, který můžete obléknout na šest způsobů a navíc ho nosit i jako sukni. Variabilní kousky šetří místo nejen v šatníku, ale i v zavazadle. Protože s jedním kouskem pořizujete vlastně víc modelů, šetříte i svou peněženku. A hlavně je jejich nošení zábava! Na Fler.cz jich od českých a slovenských tvůrců najdete desítky. Nebo vlastně stovky, když je vynásobíte počtem možných modelů, které z nich sestavíte. :-)

Pohodlné šaty, které jsou vlastně sukně

Tmavo zelené variabilné šaty, zn. majoranka v šatníku
Z maxi sukně, která se rok co rok objevuje mezi letními boho must have, se dají vyrobit příjemné šaty v midi délce. A to nejméně ve čtyřech variantách. Trik je v tom, že sukně má po stranách provizorní kapsy, které se dají vytáhnout a narovnat, a tak vzniknou rukávy. Pás sukně místo výstřihu, ruce protáhnout do nově vzniklých rukávů a máte příjemné letní šaty. Můžete si pohrát s vázáním kolem krku, šaty obléknout s rukávy nebo bez… A nebo je stáhnout zpátky do pasu a nosit zase jako sukni. Tenhle kousek se prostě neomrzí.
Variabilní minišaty

Variabilní minišaty, zn. By Lusy
Minišaty dostupné ve více barvách s variabilním vrškem. Stuhu, která slouží jako ramínka i tkanička řasící výstřih, můžete snadno přesouvat, křížit, zavazovat anebo klidně vyměnit za jinou barevnou variantu. Šaty můžete také vykasat a nosit jako halenku. Jejich jednoduchý vzhled funguje při každé příležitosti, s lodičkami během oslavy nebo s džínami při kamarádském posezení. A navíc jsou z příjemného pružného materiálu, který díky řasení schová bříško.

Potřebujete spíš top nebo sukni?

Multifunkční top a sukně, zn. majoranka v šatníku
V teplých letních měsících jsou sukně nad kolena i prodyšný látkový top skoro každodenní uniformou. Co kdybyste na dovolenou sbalily jen jeden kousek a nosily ho podle nálady (a počasí)? Jednoduchá sukně se v minutě promění na příjemný top, který můžete nosit na ramínka, bez ramínek i s vázáním za krkem. Tenhle kousek má jedinou nevýhodu. Co když si k té příjemné černé sukni budete chtít vzít ten super pohodlný top?

Opravdu variabilní svetřík

VARIABILNÍ SVETR FEGO - VÝBĚR Z 50 BAREV, zn. Fego
Variabilní kousek připomíná něco mezi pončem a svetrem, vpředu dlouhý, vzadu krátký. Díky svému střihu se dá nosit na mnoho způsobů a oblékat jak zepředu tak zezadu. Můžete ho ozvláštnit páskem nebo zajistit broží či šátkovou sponou, kterých najdete na Fleru taky dostatek. Je jen na vás, kolik způsobů nošení objevíte a které z nich si oblíbíte.

Nejpohodlnější společenské šaty

DLOUHÉ VARIABILNÍ SPOLEČENSKÉ ŠATY FEGO, zn. Fego
Představte si šaty, které jsou elegantní a přitom neuvěřitelně pohodlné. Šaty, které můžete nosit pokaždé jinak. Takové, které vám ušijí v jakékoliv velikosti a barvě dle vašeho výběru. Model, který byste si mohla obléci i na vlastní svatbu, ale přitom se hodí na každou společenskou událost i denní nošení. A díky své variabilitě opravdu pokaždé jinak. Přesně to jsou šaty Fego.

Shrňme si ještě jednou výhody variabilních kousků. Jsou praktické, neomrzí se, šetří peněženku i místo v kufru. Když k tomu připojíte výhody Fleru, mezi které patří například podpora českých a slovenských tvůrců, šetrná výroba doma nebo v dílně a to, že se jedná o originální kousky, je variabilní šatník z Fleru jasná volba!