Loading color scheme

Být i v karanténě oblečená pohodlně a sexy není science fiction!

GWCaty-Tenerife U mnohých se karanténa nese v duchu počítání otevřených lahví červeného vína. Česká streetwearová značka Girls Without Clothes však vzkazuje: „Nechte korek korkem a užijte si víno v podobě nové vínové kolekce složené z již oblíbených produktů.“

Tak dlouho volaly zákaznice po barevnosti oblíbených produktů, až byly jejich prosby vyslyšeny. Česká značka streetwearového oblečení Girls Without Clothes přišla s novou kolekcí. Ze svých modelů vybrala ty nejpopulárnější a nechala je vytvořit v krásné nové barvě – vínové! Kdo tvrdil, že pohodlné tepláky či mikina nemohou být sexy, tomu právě došly argumenty.

Mikina Outline Burgundy
V černé variantě patřila mezi bestsellery, nyní je zde v barvě burgundského! Pohodlná bavlněná mikina s vyšitým logem značky, prostě klasika, kterou by měl mít doma každý. Při sportu, v karanténě nebo v oblíbené kavárně (až se otevřou) je zkrátka ideální.

Tepláky Burgundy
K mikině nemohou chybět tepláky. Snesou sport i venčení psa, ale doma při sledování Netflixu taky nezklamou. Tepláky jsou ušity v Česku z nepočesané bavlny. To znamená, že nepustí ani chloupek. V pase se “skrývá“ pruženka v kontrastní černé barvě, kterou lze schovat nebo naopak ukázat. Kapsy na klíče a kartu pro rychlou návštěvu večerky jsou samozřejmostí.

Mikinošaty Burgundy
Tenhle produkt aspiruje na titul nejoblíbenější kousek v šatníku každé holky – obrovská mikina “ukradená“ z přítelova šuplíku, díky 80 % bavlny maximálně příjemná a pohodlná. Výhodou mikinošatů je také jejich délka, která ukáže snad jen kotníky, takže můžete bez obav vyjít do ulic.

Šaty Tenerife Burgundy
Moře se nás letos možná netýká, ale i na Lipně se dá zažít nejdivočejší párty v šatech Tenerife. Příjemný materiál z 95 % bavlněný je doplněn pruženkou s nápisem Girls Without Clothes, rafinovaným výstřihem a rozparkem. Rozparek je, na přání zákaznic, méně hluboký, ale i přesto šaty neztrácejí na pohodlnosti. Výstřih, který odhaluje záda, vzkazuje jediné: Doba, kdy byl nejpřitažlivější odhalený dekolt, je dávno pryč!

Mikina Láska Burgundy
První máj, lásky čas! Letošní jaro přeje barvám a tak je potřeba uvést v barvě vína také oblíbenou Lásku. Mikina s kapucí a černě vyšitou Láskou na hrudi je tak třešničkou na dortu celé vínové kolekce.

Girls Without Clothes
Česká značka Girls Without Clothes, nabízející streetwearové oblečení pro ženy i muže, byla založena v roce 2013 ostravským fotografem Martinem Feixem, kterého ženská nahota v obrazech vždy bavila. Díky snaze posunout svoji práci dál vymyslel koncept postavený na polonahých dívkách – i když je paradoxně bude oblékat. „Značku jsem založil v roce 2013, v té době už jsem se 8 let věnoval focení, ale nebyl jsem moc schopný se tím uživit. Chtěl jsem se zabývat módní a reklamní fotkou, ale když už jsem nějakou zakázku dostal, byly to spíš svatby, maturitní tabla, interiéry hotelů a kaváren. Tak jsem si řekl, že když neumím najít klienta, který by o mé služby měl zájem, vytvořím si produkt a stanu se svým klientem sám,“ říká Martin Feix.

Značka je založena na kvalitních materiálech, minimalismu a funkčnosti, která však nesmí produkt ohrozit na přitažlivosti. Vše se šije v České republice.