Loading color scheme

LEVI’S® – BUDOUCÍ RETRO

20181018LevisLookBookD1CoupleTer120f3 Vintage je důležitým prvkem DNA Levi‘s®, stačí se podívat na ikonické džíny 501®. Od poválečného Japonska přes kontrakulturu šedesátek, novou vlnu let osmdesátých až do dnešních dnů jen pár kusů oblečení vzbudilo větší touhu a oddanost než dokonale stárnoucí retro pětsetjedničky. A právě proto se Levi‘s® ptá: Jaké budou vintage džíny budoucnosti? Co z toho, co je trendy dnes, přežije a zaujme v sekáčích budoucí generace posedlé stylem? To je základní myšlenka podzimní kolekce Levi‘s®: Future Vintage – Budoucí retro.

Podzimní kousky kombinují nostalgii 80. a 90. let v příjemném, sofistikovaném vrstvení. Kultovním střihům se nafoukli proporce, loga si pohrávají s ironií 90. let. Dámská kolekce spojuje streetwear s westernovým kýčem 80. let a krásnými květinovými motivy ovlivněnými grungem nebo archivními vzory inspirovanými rodeem. Džíny dosahují nových výšin... v pase. Řada Ribcage – džínů s nejvyšším pasem, jaký kdy Levi´s® nabízel, se rozšiřuje a vyšší pas stává novou normou. V této sezóně se představí Ribcage Wide Leg a Ribcage Cropped Flare s výrazně širšími nohavicemi. Řada sexy obtažených džínů Sculpt zajistí díky novým strečovým materiálům maximální pohodlí, ale nikoliv na úkor stylu.

V pánské kolekci pokračuje láska ke všemu v tátově stylu. Módní rovnicí je ironie + sport = tátova pohoda a zábava. Jako příklady mohou sloužit džíny 501® '93 Straight, replika oblíbeného střihu z roku 1993, košile Jackson Worker Shirt nebo volnější střihy díky návratu Levi's® Engineered Jeans™. Novou klasikou se stávají džíny se zužujícími nohavicemi – střihy Taper 502® a Taper 512® Slim jsou nejprodávanější modely v historii Levi´s®. Nové materiály a barvy se objevují také v řadách 502 ™ Taper Hi-Ball a 512 ™ Slim-Taper Lo-Ball. Žijeme ve věku tenisek a musíme teď mít ty správné kalhoty, abychom je mohli ukázat. Podzimní kolekce je hra na nostalgii, na známé a přitom nové.