Loading color scheme

CATCH ME!

LEEDA23limited Noc, depo a světla projíždějících vlaků. Teď a tady. Nikdy nevíš, kolik máš času... Holky, co přes den sedí v kanclu a v noci přelézají ploty. CATCH ME!

“Inspirací pro mě byl svět graffiti, překračování hranic, odhodlání následovat své přesvědčení a adrenalin s tím spojený. Poprvé v historii značky obsahuje kolekce i prádlo. Najdete v ní ale i oblečení pro denní nošení, exkluzivní modely pošité flitry, bombery z hedvábné organzy, sportovně laděné kusy z teplákoviny i unisex trika a mikiny,“ říká Lucie Kutálková, designerka značky Leeda.

„Stejně jako se na zdech i vlakových soupravách motivy překrývají a barvy zdánlivě nesourodě stékají po povrchu, je i tahle kolekce určená k vrstvení. Některé střihy jakoby přetékají do asymetrie, výšivky mají tvar skvrn a modely jsou variabilní. U dlouhých transparentních sukní se dezén láme plizováním a vytváří efektní průhledy,“ doplňuje Lucie Kutálková.

Protože chce být Leeda co nejvíce udržitelnou značkou, vznikají některé kusy (zejména prádlo) ze zbytků látek z výroby ostatních modelů. Každý je tak originálem, vzor není nikdy stejný. V kolekci jsou použity materiály jako termocool, elastický tyl a šifon s originálním potiskem, hedvábí, flitry a bavlna.