Loading color scheme

DVĚ IKONY SE SPOJILY – KOLEKCE LEVI'S® x JUSTIN TIMBERLAKE

A23672x04BJTBirchLocationL1002293sRGB350dpi Kousky Levi's® rádi nosí muzikanti i jejich fanoušci. Teď se jeden z těch nejznámějších stal navíc spoluautorem jedné z kolekcí. Levi's® a desetinásobný držitel Grammy, zpěvák a herec Justin Timberlake představují společnou kolekci „Fresh Leaves“. Levi's® nosí Justin už od dětských let prožitých v Memphisu a nosí je po svém. Teď přenesl tuto vášeň do vlastní kolekce, se kterou debutuje 4. října. „Tahle spolupráce je v podstatě potvrzením, že dětské sny se plní,“ říká a dodává: „Oblečení je pro tvůrčí proces a výkon muzikanta stejně důležité jako samotná hudba. Tato kolekce je mým pokusem o sdílení některých zážitků.“ Justin pracoval s týmem návrhářů značky v sanfranciské Eureka Innovation Lab, v archivech Levi's® nebo Haus of Strauss. Výsledkem je 20dílná pánská kolekce nejkultovnějších střihů značky, důvěrně známé kousky, barvy a tvary, ale s neočekávanými moderními prvky – prostě klasika v novém.

Limitovaná kolekce spojuje nejoblíbenější střihy značky, kvalitní řemeslné zpracování a klasické ale prémiové materiály, například plátno, flanel, šerpovinu a samozřejmě denim. Najdete v ní moderní streetwearové prvky a pohrává si s proporcemi, které nabízejí nadměrné velikosti nebo prodloužené délky i kapuce. Kultovní Red Tab Levi's® a kožená nášivka "Two Horse Pull" se od jiných kolekcí odlišují černou barvou. Mezi klíčovými kousky najdete novinku – džíny 501® Slim Taper, nejnovějšího člena rodiny pětsetjedniček, inspirované tím, jak nosí džíny Justin. Dalším výjimečným kouskem je maskáčová džíska, potištěná pomocí nejnovější digitální laserové technologie Project FLX.

Justin Timberlake poprvé spolupracoval s Levi's® v loňském roce, kdy upravil džísku k oslavám 50. výročí tohoto kultovního kousku. Partnerství se pak prohloubilo kolekcí pro jeho koncert v New Yorku a turné.