Loading color scheme

Zemitá masajská červeň v městském stylu. Zamilujte se.

{phocagallery view=category|categoryid=2432|imageid=8342|float=left}Značka ručně šitých a s láskou vyráběných tašek BREE představuje barvu sezony. Ikonickou červeň afrického kontinentu. Tématem sezóny jaro/léto 2018 je „Městské safari“ přinášející ucelenou a harmonickou kolekci spojující nejúspěšnější klasické kousky s aktuálními designy a pojetím. Tématem jsou zemité, teplé odstíny afrického kontinentu, okořeněné masajskou červenou či zemitou žlutou. Vítejte v Africe v urbanistickém duchu.

Kolekce obsahuje jasné prvky tohoto obrovského kontinentu, elementy, které se prolínají výběrem materiálu, detaily zpracování a především výběrem barev. Chytré funkce a současné, praktické velikosti řadu dokonale přizpůsobují městskému životu. Ať už jde o perlové šperky Masajů, etno výšivky či použití sloních hlav v městském reliéfu, Afrika v pojetí Bree má půvab a překvapuje.

Zamilujte se tak do originální, jásavé barvy sezóny masajské červené, tak, jak je použita třeba na bestsellerových modelech Cambridge nebo na malé a praktické Cordoba přes rameno, kde je tato červeň také úžasně prokombinovaná s tmavě a světle šedou. Barevný update svědčí i elegantní Nole v několika podobách. Úžasná je ale nová Icon Bag Medium pro každodenní nošení a nákupy, s povrchem ošetřeným speciálním ochranným voskem a stejně tak ikonická Stockholm 37. Novinkou je i praktická Kano s patrným rázem africké inspirace.

Kde je ale tato barva naprosto podmanivá, jsou peněženky a doplňky s typicky etnickými vzory. Naprosto úchvatné jsou zdobené pásy přes rameno, které můžete obměňovat dle nálady.

{phocagallery view=category|categoryid=2432|limitstart=0|limitcount=0}