Loading color scheme

BOGNER SPORT FALL/WINTER 2017

{phocagallery view=category|categoryid=2288|imageid=7661|float=left}Zimní kolekce Bogner Sport se zaměřuje výhradně na lyžování a snaží se prezentovat dokonalý vzhled jak na svahu, tak na apres-ski místech. Zimní řada oděvů využívá funkční prvky, kvalitní materiály a nápaditý design, díky němuž budete na zasněžených kopcích vždy perfektně vidět.

Kolekcí se linou barvy jako šedá melanž, bílá, černá, zářivě zelená, oceánově modrá, námořnická, červená, orchidejová, fialová, karamelová, ocelová a různé odstíny neonové.

V dámské linii se kombinují technické prvky s nejnovějšími módními trendy. Bundy jsou opatřeny zlatými zipy, ochranným pásem proti sněhu, nastavitelnou kapucí, vnitřními manžetami, reflexními prvky a materiál je samozřejmě voděodolný. Součástí kolekce jsou také spodní vrstvy, tedy prádlo, které zahřeje a je zároveň dostatečně prodyšné. Vše zastřešují hravé barvy a designové motivy.

Do pánské řady bylo přidáno ještě více funkčních detailů. Odnímatelné kapuce, reflexní detaily, sněžný pás a voděodolnost jsou klíčovými vlastnostmi, bez kterých by sportovní oděvy Bogner nebyly vůbec myslitelné. Materiál jako takový umožňuje dostatek pohybu a vás tak na svahu nečeká žádné omezení. Lyžařské kalhoty mají mírně vyztužená kolena, to kdybyste se náhodou nevyhnuli pádu. Specialitou jsou patentované zipy „Fix-a-Shape“ značky YKK, jejichž předdefinovaný tvar zajišťuje při nošení větší pohodlí.

{phocagallery view=category|categoryid=2288|limitstart=0|limitcount=0}