Loading color scheme

Oživte podzimní outfity s nepřehlédnutelnými punčochami z Fleru

{phocagallery view=category|categoryid=2262|imageid=7477|float=left}A vyrazte dělat parádu do ulic! Protože zůstat na podzim doma jen kvůli chladnému počasí by byla škoda. Punčocháče z Fleru kromě zdraví zachrání i sezónní šatník. Stačí jedny, (nebo dvoje, že?), slušivé barevné punčošky a nová kreace je na světě. Kvůli podzimním outfitům už není potřeba překopávat celý šatník! A oddechne si i vaše peněženka.

V severských zemích mají pořekadlo, že neexistuje špatné počasí, jen špatné oblečení. Originální punčochy, kterých na českém online tržišti s handmade výrobky najdete fůru, vás ochrání před chladem a navíc slouží jako zajímavý podzimní a zimní módní doplněk.

Ozdobte si nohy třeba zvířátky
Půvabný modrý jelínek nebo rozpustilí králíčci na fialovém podkladu? Na Fleru není problém. Svůj outfit můžete podtrhnout punčochami v libovolné barevné kombinaci a i výběr tvorů je v podstatě neomezený. Včetně těch pohádkových. Je libo červené punčochy s vlkem Karkulkou?

Punčochy v barvách podzimu
Během indiánského léta si směle vykračujte třeba v různobarevných punčocháčích s podzimními motivy či odstíny. Žluté spadané listí, makovice, co dozrávají v září nebo stébla trávy, vyberte si přírodní motiv na míru. Skvěle vám poslouží i v pozdějších měsících – a vlastně celoročně. :)

Nohy v teple i v zimě
Na Fleru je celá řada zimních punčochových variací. V podání bílých zmrzlých stromů nebo v lehce folklórní chladivé bílomodré kombinaci, barev je tu pro každého dost. Jako doplněk zimní královny pak působí punčochy se zmrzlými větvičkami. A pokud se potřebujete spíš zahřát, oblékněte si chilli punčošky!

Nemůžete se rozhodnout? Zachovejte chladnou hlavu a nohy v teple. A pořiďte si punčocháčů klidně víc. Tyhle kousky se v šatníku neztratí a přicházející zima má být dlouhá, takže toho, že byste je nevynosily, se určitě  bát nemusíte.

{phocagallery view=category|categoryid=2262|limitstart=0|limitcount=0}