Loading color scheme

DESIGUAL - dětská kolekce jaro/léto 2017

{phocagallery view=category|categoryid=2111|imageid=6862|float=left}HRA S LÉTEM
Desigual přináší kolekci, která pokrývá všechny potřeby nejmenších, a to na nošení v týdnu i na víkend a volné dni. Cílem značky bylo nanovo se ujistit, že se budou cítit komfortně. Řemeslně zpracované detaily podtrhnou osobnost každého dítěte. Desigual se jako vždy, i během jara a v létě, stará o zábavné vzory a potisky na oblečení. Všechno je vymyšleno s ohledem na to, že venku bude skutečně teplo a materiály jsou tomu přizpůsobeny. Chlapce například potěší nášivky, které svítí ve tmě.

DÍVKY
Tropický potisk, etno motivy a lesklé látky se zde potkávají proto, aby se dívky měnily na princezny. Výšivky a flitry se starají o dokonalé detaily. Objevují se ikonické vzory značky Desigual s novým pohledem na ně. Dominantními barvami kolekce jsou modrá a bílá s nádechem fialovorůžové. Dívky potěší i šik materiály jako síťovina, flitry, krajka a skvělá je stuha jako opasek. Sezonu obohacují i oversize designy.

KLUCI
Do popředí se dostává mix kreativity a grafického designu s nádechem sportovního oblečení. Výsledkem jsou extrémně pohodlné kousky – polo trička, krátké kalhoty i trička, které jsou letním základem.

DINOSURF
V kolekci najdete kousky, které okamžitě připomínají léto. Co je více typické pro léto jako surfovaní? Když se k tomu přidá dinosaurus, vzniká skutečně zábavná hra potisků v typicky letních a teplých barvách. Navíc jejich fluorescenční části svítí ve tmě. Kluci je budou milovat…

CHLAPEC OD
OCEÁNU
Nekonečná voda, námořnické motivy a ryby i kraby, které tuto atmosféru doplňují, tvoří celou jednu linii modelů, které jsou navrženy pro dni na slunci.

PRO TY NEJMENŠÍ
Desigual myslí taky na ty nejmenší dětičky - novorozence. Mini potisky dinosaurů, surferů, námořníků zdobí chlapeckou část. Dívky budou vypadat skvěle s kvítky, se zvířaty i s kolečkovými bruslemi.

Výběr z kolekcí DESIGUAL naleznete u našeho partnera!

{phocagallery view=category|categoryid=2111|limitstart=0|limitcount=0}