Loading color scheme

KOLEKCE BOGNER PODZIM/ZIMA 2016

{phocagallery view=category|categoryid=1988|imageid=6419|float=left}Německá značka Bogner představuje novou kolekci pro podzim/zimu 2016, charakteristickou využitím příjemných a vysoce kvalitních materiálů, moderních střihů a klasických i méně tradičních barevných kombinací. Pět linií (Bogner Woman, Sônia Bogner, Bogner Man, Bogner Fire+Ice a Bogner Sport), do nichž je elegantně sportovní móda rozdělena, představuje vše a ještě víc, co každá aktivní žena a muž od oblečení očekává.

Linie Bogner Woman
New York, New York! Nová kolekce Bogner Woman pro podzim a zimu 2016 je poctou tomuto jedinečnému městu na řece Hudson, jehož atmosféra, kultura, umělecká scéna i módní duch se tvůrčímu týmu Bogner při tvorbě oblečení stal neochvějnou inspirací. Kombinace diskrétního luxusu s přírodním aspektem tvoří pravý americký styl, jehož základ je položen na řemeslném zpracování a trvanlivosti. Typické péřové bundy a lyžařské svetry doplňují stylové kabátky, vesty a roláky. Oblečení dominuje jednoduchý střih, vysoce odolné materiály a nekonvenční vzory, které berou inspiraci u umělců jako je Sol LeWitt nebo na náměstí Times Square v podobě abstraktních neonových billboardů. Vrcholem kolekce je mimo jiné luxusní ručník navržený newyorskou ilustrátorkou Monicou Ramos.

Linie Sônia Bogner
Co představuje New York pro linii Bogner Woman je to, čím je Paříž pro kolekci Sônia Bogner. Elegantní nenucenost francouzských žen, jako je Catherine Deneuve nebo Jeanne Moreau, dokonale zapadá do silného obrazu ženy, jenž Sônia Bogner sama ztělesňuje. Kolekce oblečení pro podzim a zimu 2016 je založena na nedbale interpretovaném buržoazním vzhledu, nadčasové kráse a klasickému modernímu stylu, obvykle doplněnému těmi nejvyššími nároky na kvalitu a zpracování. Skutečné kouzlo linie spočívá v jemné souhře materiálů, vzorů a střihů.

Linie Bogner Man
Stejně jako Bogner Woman, také linie Bogner Man přebírá inspiraci z dech beroucího města New York. Formální sportovní oblečení – to je to, co projekční tým značky popisuje jako svou filozofii. Podpora modernizace kolekce jde ruku v ruce s těmi nejvyššími nároky na kvalitu, linie se přitom zaměřuje zejména na štíhlou mužskou postavu. Barvy použité v nápadných kontrastech jsou nahrazeny harmonickými barevnými tóny, jako je námořnická modrá, oříškově hnědá, elegantní černá či olivově zelená. Inovativní materiály, zahrnující pružná nylonová vlákna, zaručují perfektní a pohodlné nošení po celý den.

Linie Bogner Fire+Ice
Funkční móda pro náročné a ambiciózní lyžaře se odlišuje jedinečným sportovním vzhledem s využitím jasných barev, které jsou pro řadu již léta charakteristická. „Návrat ke kořenům“ je novým mottem kolekce Fire+Ice pro novou sezónu podzim/zima 2016, hlavní poselství je přitom odkrýt své kořeny ve sportovním stylu, což řada dokazuje masivní investicí do funkčních vlastností. Inspirace v 70. letech dodává novým kouskům jedinečné dekorativní prvky a barevné kombinace.

Linie Bogner Sport
Lyžování je Willymu Bognerovi velkou vášní. Nová linie Bogner Sport pro podzim/zimu 2016 splňuje ty nejnáročnější požadavky v oblasti sportovní módy. Je vytvořena z kvalitních a odolných materiálů a doplněna veselými barvami, které jsou u ženských modelů měkčí, zatímco u mužů více kontrastní a sportovní. Zlatá si našla své místo v příslušenství ženského sortimentu, kde zdobí nejen zipy, ale i knoflíky, aplikace, výšivky a loga, čímž perfektně podtrhuje luxusní vzezření celé kolekce.

Každopádně nyní máme stále ještě léto - jukněte na jiné zajímavé aktuální letní kolekce.

{phocagallery view=category|categoryid=1988|limitstart=0|limitcount=0}