Loading color scheme

DĚTSKÁ KOLEKCE podzim/zima 15

{phocagallery view=category|categoryid=1826|imageid=5997|float=left}Nová kolekce Desigual se zaměřuje na šíření všeho pozitivního, a to začíná jednoduchým ANO (nebo YES). Díky tomuto pohledu na svět je vše kolem pestřejší, barevnější a bohatší. Desigual šíří to pozitivní oblečením, a to i v dětské kolekci. Barvy, pestrost a hravost si zde všimnete na první pohled.

DÍVKY
Desigual hledá nové cíle, a to i kolekcí podzim/zima 2015. Ani během zimy z oblečení nemizí hravost a dobrodružství. Dobrým partnerem na hru v parku jsou manšestrové bundy, parky a pletené svetry. Holčičí stránku kolekce doplňují pletené šaty a sukně. Kombinovat je zábava... Posílila se linie, která pracuje s modely oblečení pro dospělé ženy, a tak velké mámy a malé dcery mohou doslova vypadat jako by si z oka vypadly. Dcera už mámě nemusí závidět šaty, když může mít stejné a cítit se velká.

V dětské kolekci dále najdete džínové bundy s pletenými rukávy. Ty přidávají každé malé nositelce Rock’n'Roll vzhled. Pro odvážné dívky, které nemají rády stereotyp, značka přináší oblečení s potiskem květů a puntíků. Srdce a graffiti z dámské kolekce se objevily v elegantní barevné paletě. U vybraných oděvů najdete odnímatelné detaily, které zvou hrát se. Tylové sukně s flitry a třpytkami a velká nabídka džínoviny určitě obohatí dívčí šatník.

CHLAPCI
V chlapecké kolekci najdete několik možností. Pro ty, kteří milují pestrost, je tu exploze barev a vzorů, která je pro Desigual tak typická. Najdete zde však i výrazně decentnější linii, která je navržena do školních lavic po horkém létě. Novinkou je spolupráce se Star Wars, a proto zde najdete některé legendární motivy.

MIMINKA
Kolekce pro ty úplně nejmenší je zaměřena na komfort. Najdete zde například oboustranné pyžama, které zdobí roztomilé zvířecí vzory. Úsměv na tváři vyvolají motivy koster.

{phocagallery view=category|categoryid=1826|limitstart=0|limitcount=0}