Loading color scheme

adidas Originals Blue – kolekce Hokejová rebelie pro podzim a zimu 2015

{phocagallery view=category|categoryid=1816|imageid=5969|float=left}Nová kolekce adidas Originals Blue pro podzim 2015 s podtitulem Hokejová rebelie je inspirovaná energií, akcí a rychlostí ledního hokeje. Proslulý týmový sport propůjčuje jednotlivým kouskům výraznou grafiku a nápadné vzory s motivy vycházejícími z autentického hokejového dědictví značky s třemi pruhy.

Hokejová rebelie je kolekce s motivy stejně tak nekompromisními, jako je sport, kterým je inspirována. Používá grafický styl klasických hokejových dresů a také střihy zůstávají věrné tradiční hokejové výzbroji, včetně trička pro rozhodčího a prošívaného oblečení pro chladné počasí. Celé téma hokeje, jako nekompromisního sportu, v němž jde o vítězství za každou cenu, dotváří nápadné celoplošné potisky, bojové motivy a rozhodcovské pruhy.

Kolekci doplňuje odvážná řada obuvi, která kombinuje exkluzivní modely s novými technologiemi, jako je například odpružení Boost, a nabízí netradiční předělávky a remixy klasických modelů adidas Originals. Výsledkem je řada obuvi, jež shrnuje filozofii značky adidas Originals a představuje nestárnoucí modely ve stále novém světle.