Loading color scheme

V aktuální kolekci značky JAROSLAVA přivítáte podzim stylově a pohodově

{phocagallery view=category|categoryid=1803|imageid=5934|float=left}Výmluvný název „...serene provocation...“ provází aktuální kolekci návrhářky Jaroslavy Procházkové, která modely určené pro nadcházející podzimní a zimní období představila ve středu 16. září v Mramorovém sále pražské Lucerny. Návrhářce nelze upřít sofistikovanost, když svoji přehlídku spojila s tváří herečky Evy Holubové, z jejíž osobnosti vyzařuje klidná krása a ženskost, podpořená umírněnou dávkou provokativnosti.

„Kolekce vznikla na základě získávání zkušeností z praktického fungování předešlých kolekcí s prolnutím s nároky naší klientely. Velmi se nám osvědčil fakt, že jednotlivé kolekce na sebe navazují, dají se doplňovat, obohacovat. Podmínkou úspěšnosti je dobře padnoucí střih, příjemný materiál a vysoce kvalitní zpracování. Touhou naší klientely je být majitelkou šatníku, kdy všechny jednotlivé kusy se vyznačují jakousi obyčejností, klasickou všedností až nudností, ale zároveň obsahují vlastnost být nepřehlédnutelné, výjimečné, nezapomenutelné, což je podmíněné atmosférou, či aktuálním pocitem z právě prožívaného okamžiku.“ prezentuje svoji kolekci návrhářka Jaroslava Procházková.

Na jednotlivých modelech se střídají kombinace medové s černou, dále červená, modrá, zatažená šedobílá, buď v použití výrazného velmi kontrastního vzoru, či naopak velkých jednobarevných ploch, které se symetricky opakují.

Značku Jaroslava, pod kterou návrhářka své model vytváří, si oblíbily ženy, jež dávají přednost jednoduchému a variabilnímu šatníku, který jim během celého dne poskytuje pocit elegance, ženskosti a pohodlí s jistotou snadné údržby. Kolekce „...serene provocation...“ je převážné z viskózových vláken, která jsou dovážena z Itálie a Německa a v malých sériích vyráběna v České republice, kde významnou roli hraje i ruční zpracování určitých částí oděvů. Ve směsi s akrylem tento materiál zajišťuje komfort, pohodlí a snadnou údržbu. „Dalším oblíbeným materiálem je vysoce kvalitní příze -

Extra fine merino wool s výraznou příměsí Alpacy, což je příjemné nosit celoročně a spolu s mottem „čím starší – tím lepší“,obliba této příze neustále roste.“dodává návrhářka.

{phocagallery view=category|categoryid=1803|limitstart=0|limitcount=0}