Loading color scheme

Topshop pro adidas Originals jaro/léto 2015

{phocagallery view=category|categoryid=1755|imageid=5740|float=left}Očekávané pokračování úspěšné kolaborace přináší kolekci sedmi ikonických kousků z archivu adidas Originals v kreativním pojetí značky Topshop. Přivítejte dokonalé spojení streetového stylu a bohatého dědictví sportovní značky.

Návrháři Topshopu přepracovali klasické střihy adidas Originals včetně tenisek Superstar, oversize trička s logem trojlístku nebo kalhot s typickými třemi pruhy po stranách. V exkluzivní kolekci tak dostávají charakteristický duch značky Topshop.

Jednoduchou monochromatickou barevnou paletu oživují záblesky sytě červené v hip-hopovém stylu 80. let. Klasické prvky adidas Originals, logo trojlístku a tři pruhy doplňuje motiv časomíry, který připomínají sportovní historii světoznámé značky.

Z kolekce vyniká krémová kožená bunda v zúženém střihu pro milovnice streetového luxusu a v letošním roce nepostradatelné tenisky Superstar. Ty se nyní představují v provedení s čirou podrážkou či ve stříbrném stylově popraskaném kabátě.

Podobné novinky značka s trojlístkem a třemi pruhy vítá a nadále projevuje svou průkopnickou duši spojováním současných módních trendů se svými sportovními kořeny. Spolupráci si pochvaluje i Topshop ústy kreativní ředitelky Kate Phelan: "V této kolekci ožívá naše láska k módě a sportovnímu stylu. Hitem této sezony bude jednoznačně sportovní klasika a odvážné motivy čísel."