Loading color scheme

OSLAVA ZLATÉHO STAVU MYSLI – KOLEKCE LEVI’S® PODZIM / ZIMA 14

{phocagallery view=category|categoryid=1645|imageid=5300|float=left}Levi’s® prozářil kolekci pro podzimní a zimní měsíce životním stylem svého domova, Kalifornie, plné slunce a krásné přírody, označované také jako Zlatý stát. Návrhářský tým se inspiroval tím, co tato země představuje pro nás, cizince. První část kolekce zahrnuje témata jako grunge 90. let, kulturu, ale také typické sporty západního pobřeží, jako jsou skateboarding, surfing a horolezectví, do druhé části se promítá různorodost přírodních krás Yosemitského národního parku. To vše se projevuje v dynamických kombinacích obnošeného denimu, zemitých odstínů, univerzitních bund, ostře bílých knoflíčků, nepromokavého manšestru, triček s grafickými potisky, přírodních motivů, svetrů s vyplétanými barevnými vzory, vybledlých povrchů, odolného oblečením do přírody i ulic a mnoha dalšího.

Ikonami zůstávají džísky, westernové košile a samozřejmě kultovní pětsetjedničky s poklopcem na knoflíčky, a to jak v dámském, tak pánském provedení. Ale evoluce pánských džínových střihů pokračuje, novinkou jsou zúžené džíny Levi’s® 522TM Tapered s mírně zvýšeným pasem a zužujícími se nohavicemi, tedy v trendy stylu kalhot mírně nad kotníky. Skinny džíny Levi’s® 510TM nabízejí typický rokenrolový styl a slimky Levi’s® 511TM se rychle stávají oblíbeným střihem dnešních mužů. Dámské kolekci vévodí tvarující džíny Levi's® Revel™, které prodlužují nohy, zeštíhlují a tvarují postavu, jsou také měkčí a pohodlnější než kdy předtím.

Celosvětově bude uvedena kolekce Made in Japan, soustředící se na řemeslné zpracování a prvotřídní kvalitu, která se doposud prodávala pouze v Japonsku. Novinkou je kolekce Double Stitch se dvěmi řadami dvojitých stehů. Nebude chybět ani spolupráce s grafickou ikonou, tentokrát s kultovním ilustrátorem Rickem Griffinem, jedním z nejvýraznějších umělců psychedelických 60. let. A nepřehlédnutelné jsou doplňky, například kvalitní kožené pásky, tašky a boty.

{phocagallery view=category|categoryid=1645|limitstart=0|limitcount=0}