Loading color scheme

Kolekce jaro 2014 od značky Lindex

{phocagallery view=category|categoryid=1401|imageid=4353|float=left}Svět módy právě vstupuje do nového roku, přichází totiž jarní sezóna! Tým kreativních návrhářů značky Lindex se nechal inspirovat nejnovějšími trendy a výsledkem je opravdu krásná kolekce pro sezónu jaro 2014.

„Začátek sezóny je vždy velmi inspirující a jaro 2014 není výjimkou. Vstupujeme do nové, kreativní éry. V módním průmyslu se toho právě děje opravdu hodně, zvlášť pokud jde o siluety a materiály. V tomto kontextu jsou podle mého názoru nejdůležitější textura a povrch. Občas je téměř nemožná určit, jestli jsou materiály pletené nebo tkané. V některých případech je struktura tvořena tiskem," říká Nina Starck, designová ředitelka společnosti Lindex.

Výrazná grafika

Touto kolekcí tým návrhářů vítá nový rok a jejich nadšení vyjadřují výrazné barvy, střihy a vzory. Siluety si hrají s objemem, který je tvořen pevnými látkami jako neopren. Kontrastují s průhlednými a jemnějšími materiály. V barevné paletě dominuje černá a bílá, odstíny šedé, jasně žlutá a fialová. Velmi důležité jsou tisky, zejména výrazné vertikální pruhy, kostky, geometrické, IT nebo hadí vzory. Klíčovými kousky jsou bundy, kalhoty se širokou siluetou, zkrácené topy a trika.

Jemné pastely

Tato kolekce prezentuje jemnou pastelovou paletu, která připomíná barvy Instagramu. Výsledkem je uvolněný a ležérní look. Barvy jsou měkké, pastely skvěle doplňuje béžová. Efekt vymytých barev vytváří zajímavý look. Zvířecí vzory jsou reprezentovány tygřími a zebřími potisky, které v kombinaci s pastely vytváří cool vzhled. Silueta je volná, pohodlná a vrstvená. Zkombinujte bundu ve stylu bomberu s džínami a topem v seprané černé barvě. Doplňte svůj look zvířecími vzory. Klíčovými kousky jsou cardigany, vzorované bundy, zúžené kalhoty a trička s potisky.

Pouštní sen

Tato část kolekce přináší osvěžující interpretaci boho-stylu a kulturního mixu a uzpůsobuje ji městskému životu. Nechte se unést exotickým příběhem! Barvy jsou inspirovány západem slunce a tóny pouště – purpurová, rudá, písková a tabákově hnědá. Tyto barevné kombinace rozjasňuje bílá barva, sepraný denim celé kolekci dodává svěžest. Osobitého vzhledu dosáhnete novými siluetami, bundami z těžších tkanin se zdobnými detaily, kardigany s třásněmi, sukněmi s damaškovým vzorem, vyplétanými svetry, halenkami s výšivkami a ležérními kousky z denimu.

„Nejdůležitějšími kousky jarní kolekce jsou jednoznačně bundy a kalhoty. Bundy mohou být subtilní od lehkých blazerů bez knoflíků po delší objemnější parky. V kolekci najdete množství různých typů kalhot, které se pro vás stanou nezbytností. Mrkvový tvar, široký střih, zkrácená délka a mnoho jiných typů. Kalhoty určují siluetu, které chcete dosáhnout, proto na ně klademe důraz. Toto jaro opustíme dřívější pravidla, kterými se řídily siluety, barvy, materiály a vytvoříme nová. Znovuobjevíme svůj styl," dodává Nina Starck, designová ředitelka společnosti Lindex.

{phocagallery view=category|categoryid=1401|limitstart=0|limitcount=0}