Loading color scheme

adidas Originals podzim/zima 2013

Nová kolekce adidas Originals podzim/zima 2013 se opírá o trendové prvky minulosti a dává tak vzniknout jedinečnému a nadčasovému stylu. Trendy umírají, styl je věčný. Pruhované triko se zebřím potiskem, na kterém jste doslova ujížděli několik posledních měsíců, může být už během další sezóny zapomenuto. To ale neplatí o stylu.

Opravdový, originální styl se tříbí a zdokonaluje téměř celý život. Může zároveň navazovat na minulost a dotýkat se budoucnosti. Může být kompletně přetvořen a stále zůstat klasikou. A téměř nikdy nemůže být zkopírován.

Kolekce adidas Originals podzim/zima 2013 nebyla připravena během jedné sezóny; vznikala posledních 65 let, tedy od doby, kdy značka poprvé spatřila světlo světa. Její snahou je zachovat desítky let vlastního stylu, a přesto se stále posouvat vpřed.

Co máme na mysli? Současné během inspirované boty jsou postaveny vedle edice basketbalových bot, které našly inspiraci nejen v barevné škále z 90. let, ale také u známých sportovních týmů a jejich ikon. Ty, ve své době, utvářely „streetový" styl.

Dámská kolekce zahrnuje jak vysokou módu, tak i vzhled grunge „trendsetterky" z londýnských ulic. Tenisky s klínovým podpatkem inspirované Jeremy Scottem se snoubí s předimenzovanými „parka" kabáty a běžnými čepicemi typu "beanie". Kostkované sportovní bundy a skandinávské úplety doplňují celou kolekci a dotvářejí její klasický vzhled.

Pánské kolekci bylo naděleno výrazné až agresivní předefinování „preppy stylu", plátěné kalhoty jsou spárovány s leteckými bundami a sportovně laděnými zimními botami. Klíčové je vrstvení – být v teple a zároveň si udržet styl, ve kterém si radostně vyrazíte do ulic.