Loading color scheme

Kalhoty nejsou jen džíny, aneb podzimní inspirace z tvorby Gábiny Páralové

{phocagallery view=category|categoryid=1201|imageid=3562|float=left}Ať se nám to líbí nebo ne, brzy nastane opět ta chvíle, kdy ráno sáhneme raději po dlouhých kalhotách, než po sukni. Dobře to ví i módní návrhářka Gábina Páralová. Ta sice upřednostňuje ženský styl, občas si ale podle svých slov ráda dopřeje změnu a navrhne pár kalhot nesoucích její jedinečný rukopis. Těšit se tak můžete na typické sklady, řasení a méně tradiční střihy.

Tmavé kalhoty jsou v šatníku povinností a ke všemu jsou i praktické. Hitem letošní sezóny budou takzvané „kulaté", které dělají hezkou postavu a jsou navíc neuvěřitelně pohodlné. Hodí se jak do práce, tak pro volný čas. Rafinovaným detailem, který kalhoty ozvláštní a „zženští", může být mašle místo pásku.

S nadcházejícím podzimem se rozhodně nemusíte vzdávat výrazných barev. Uvidíte, jak příjemné je vyměnit jednou za čas klasické džíny nebo černé kalhoty za něco odvážnějšího. To platí nejen pro barvy, ale i pro střihy. Červené nabírané kalhoty si budou skvěle rozumět třeba s jednoduchou bílou košilí.

Gábina Páralová si tuto sezónu oblíbila také střih kalhot, který sama nazývá „tepláky". „Jsou nesmírně pohodlné a ocení je zejména ti, kdo často cestují. Šijeme je ze silnějšího úpletu, proto drží tvar a nevytahují se kolena," vysvětluje návrhářka. Nebojte se ani světlých barev, působí mladistvě a kombinují se stejně dobře, jako černé. Jen pozor na kaluže!

Kalhoty jsou považovány za spíše pánský prvek oblečení. Obecně tak vypadá skvěle, když je doplníte nějakým typicky ženským kouskem. Kalhoty, které se u kotníků zužují, si přímo říkají o společnost vysokých podpatků. Původně ležérní look tak dostane úplně jiný rozměr a vy zabodujete jak v práci, tak na party. U střihů, které jsou nabírané v oblasti boků nebo kapes, vypadá lépe vršek zastrčený dovnitř.

Tvorbu Gábiny Páralové si můžete doslova na vlastní kůži vyzkoušet v jejím obchodě v Praze v Jakubské nebo v Brně v Solniční ulici.

{phocagallery view=category|categoryid=1201|limitstart=0|limitcount=0}