Loading color scheme

V prodejnách módní značky s.Oliver vrcholí nabídka letních kolekcí

{phocagallery view=category|categoryid=1176|imageid=3449|float=left}Máte-li chuť pořídit si další pěkné kousky do letního šatníku, pak bezesporu nastal správný čas. Regály jsou stále plné šatů, kraťasů, triček, tílek a dalšího letního zboží, zároveň již byly zahájeny první slevy, které začínají nabývat na atraktivnosti. Nejinak je tomu v prodejnách módní značky s.Oliver s dámskými i pánskými produktovými řadami. Objevíte zde nejen stávající nabídku letního zboží, ale i aktuální červencovou kolekci, v níž rozhodně nechybí oděvy vhodné do slunných dnů či pro příjemné letní večery. Ta srpnová již přinese nádech podzimu. Nepředbíhejme však, léto oficiálně teprve začalo, a podívejme se na několik aktuálních témat a produktových tipů.

Inspirace pro dámy

Letní kolekce letošního roku obecně ovládají neonové barvy, proužky, metalické odlesky či květinové motivy. Nesmrtelné a nenahraditelné džíny se letos nosí úzkého střihu, s různorodými potisky, pánského střihu, a pozor - opět se vracejí džíny s vysokým pasem! Chybu neuděláte ani s ohrnutými nohavicemi v kombinaci s kotníčkovou obuví. V kolekcích s.Oliver se střídá několik témat, například v tzv. Acapulco stylu je důraz kladen na kombinaci jasných a pastelových barev. Na své si přijdou příznivci potisků, nápisů, vzorů. Výhodou je možnost výběru z několika stylů, sportovně elegantního, odvážně mladistvého i pohodlného business stylu.

Není kabelka, jako kabelka!

1. Malá kabelka – ideální pro na posezení ve městě nebo na výlet, velmi dobře vypadá šikmo přes rameno se sportovní obuví, nebo naopak klasicky s obuví na podpatku

2. Kabelka do ruky – elegance sama, vhodná pro formální příležitosti

3. Klasická přes rameno – pro každodenní nošení

4. Větší nákupní do ruky – na pochůzky, vyřizování, nebo nákupy, přispívá k ležérnímu stylu

5. Casual psaníčko – bez obav i pro denní nošení, outfit neobvykle oživí

6. Aktovka – navracející se stylové retro modely

Pohodlí pro pány

V pánských kolekcích jsou pro letošek trendy klasické bermudy a pestré odstíny u oblečení, doplňků i obuvi. Čím dál více se do popředí dostává pohodlná ležérní móda, typická právě pro německou značku s.Oliver. Měkké pastelové barvy jsou kombinovány s námořnickou modrou a klasickou bílou, nechybí teplé přírodní odstíny, proužkované a kostkované košile, trička s potisky, „polo" trička v letních odstínech či pohodlné plátěné kraťasy se vzorem a ohrnutými nohavicemi. Ani zde nelze opomenout denimové kousky, zejména sportovního nádechu a opraného vzhledu.

Inspiraci najdete také na www.soliver.cz nebo na Facebooku s.Oliver www.facebook.com/s.Oliver.cz.

{phocagallery view=category|categoryid=1176|limitstart=0|limitcount=0}