Loading color scheme

LEEDA POTKALA NÁMOŘNÍKA!

{phocagallery view=category|categoryid=1152|imageid=3411|float=left}Od 26. června najdete v LEEDĚ kromě nové kolekce i pánské oblečení designérského dua SISTERSCONSPIRACY, Jany Jetelové a Alice Klouzkové. Pánská kolekce nazvaná AHOY SAILOR je inspirovaná námořníky, atmosférou přístavů, silou slunce a větru, letní náladou. Modely jsou v živých, jasných barvách, s důrazem na perfektní střih, detaily a vypracování.

Najdete v ní trika, košile, šortky, ale i saka a oblíbené ponožky a svetry. Kolekce je výrazná také svými grafickými motivy, které mělo na starosti studio AAKK Forever.

LEEDA o spolupráci se SISTERSCONSPIRACY:

"Zaměřujeme se primárně na dámskou módu, ale myslíme i na muže. I když Leeda vytvořila i jednu pánskou kolekci - I love your boyfriend, která měla úspěch, pánské módě je potřeba věnovat se dlouhodobě. Pokud si zákazník najde svojí značku a je spokojen, většinou nemá důvod hledat jinde. Proto si pro tuto sezónu LEEDA vybrala námořníka v pojetí SISTERSCONSPIRACY. Jejich kolekce jsou moderní a zároveň nadčasové, velice kvalitní a originální nejen v propracovaných detailech. V nové kolekci Leeda najdete micromodal kombinovaný s hedvábím, pruhy i variabilní trička a šaty a obě kolekce se tak skvěle doplňují."

Říká designérka Leedy Lucie Kutálková

SISTERSCONSPIRACY:

Jana Jetelová a Alice Klouzková založily značku SISTERSCONSPIRACY roku 2005. Zabývají se zejména designem autorských pánských kolekcí a zakázkovou tvorbou. Mezi nejoblíbenější kousky posledních kolekcí patří hlavně casual obleky, pletené svetry a ponožky. Na grafické podobě kolekcí vždy spolupracují mladí čeští umělci. V roce 2009 návrhářky otevřely showroom v pražském Karlíně.

SISTERSCONSPIRACY o spolupráci s LEEDA:

„Značku Leeda máme rády a dlouhodobě sledujeme jejich tvorbu. Myslíme si, že máme podobný pohled na módu, spojuje nás hravý a uvolněný přístup k oděvnímu designu. Proto na nabídku představit naši pánskou kolekci v krásném obchodě Leeda jsme bez váhání odpověděly ano!"

Říkají designérky SISTERSCONSPIRACY

Pro doplnění pánského sortimentu u nás nyní najdete i ručně vyráběné dřevěné brýle americké značky Proof.

{phocagallery view=category|categoryid=1152|limitstart=0|limitcount=0}