Loading color scheme

Kačer Daffy či kocour Sylvester z rodiny Looney Tunes se objeví v červnové kolekci s.Oliver

{phocagallery view=category|categoryid=1134|imageid=3325|float=left}Nabídka „animovaných" pánských triček s.Oliver pokračuje, po Simpsonových přicházejí kreslené postavičky Looney Tunes.

Německá módní značka s.Oliver představuje další kolekci inspirovanou světem animovaných seriálů. Tentokrát přišla na řadu parta kreslených postaviček ze série Looney Tunes. Mezi jejich nejznámější reprezentanty bezesporu patří vychytralý králík Bugs Bunny, jeho přítel kačer Daffy, prasátko Porky nebo žlutý kanár Tweety. Opět veselá a vtipná pánská trička produktové řady s.Oliver Casual budou v prodejnách s.Oliver k dispozici od června 2013.

Looney Tunes jsou součástí rodiny Warner Bros., jednoho z největších světových producentů filmových a televizních děl. Série vznikala v USA v letech 1930 až 1969, tedy v období zlatého věku americké animace, stejně jako například Merrie Melodies či konkurenční variace Silly Symphonies od The Walt Disney Company. Zatímco původně se jednalo výhradně o krátké kreslené filmy doprovázené veselou hudbou, dnes jsou tyto hravé postavičky známé po celém světě, a to nejen prostřednictvím seriálů, ale i přes filmy, komiksy, hudbu či hry. Zdroj: Wikipedia.org

Bavlněná pánská trička pořídíte za částku 549,- Kč. Kromě barev lze vybírat i z různých motivů. V kolekci nechybí například kačer Daffy, kocour Sylvester nebo buldok Hector. Pro představu uvádíme několik ilustračních potisků, konkrétní nabídka bude k dispozici na prodejnách.

{phocagallery view=category|categoryid=1134|limitstart=0|limitcount=0}