Loading color scheme

Gábina Páralová navrhuje svatební šaty "s duší nevěsty"

{phocagallery view=category|categoryid=1116|imageid=3279|float=left}Doba svateb je tady a s ním i "okukování" nevěst a plány typu: „To až se budu vdávat já, to za takovýhle bonbón nepůjdu," nebo „tu si musím vyfotit, takové šaty by mi určitě také slušely." První myšlenkou nastávající nevěsty při organizaci svatby bývají totiž právě šaty - jaké zvolit, co mi bude slušet, v čem zakryju široká ramena... jsou oblíbené otázky nevěst. Gábina Páralová, módní návrhářka umí dát nevěstám na jejich šatové otázky odpověď a navrhnout jim přesně takové, které se hodí k jejich typu, povaze a postavě. A každé z nich jsou originály. To vám šaty z půjčovny nebo Číny zaručit nemohou...

"Svatební šaty navrhuju moc ráda, obzvlášť když mě nevěsty znají, důvěřují mi a já mám pak volnou ruku. Svatební šaty totiž nejraději navrhuju podle osobnosti a temperamentu jejich majitelky. Nešiju nikdy podle fotografií, každé ze šatů jsou autorský originál, který vzniknul v souhře mých nápadů a přání nevěsty," uvádí Gábina Páralová proces vzniku svatebních šatů v jejím salonu.

Odborník - návrhář se při výběru šatů hodí i tehdy, když si nevěsta není jistá, který střih nebo barva lichotí její postavě a typu. Často jsou pak překvapené, že zvítězí ty střihy, které předtím ani nezvažovaly. „Mým přáním je, aby to nevěstě na svatbě slušelo tak, že se ostatní svatebčanky budou koukat s takovou to malinkou závistí, ideálně si i šuškat, odkudže ty šaty má. Takže se vždycky snažím poradit jen a jen to nejlepší. Nikdy nevěsty ale nenutím do ničeho, o čem nejsou přesvědčené. Aby si pak na svatbě zase neříkaly, do čeho že je ta Páralová navezla," vysvětluje s nadsázkou Gábina Páralová.

Pokud si necháváte šaty šít u návrhářů, nepočítejte s tím, že Vám ušijí šaty na centimetr podle Vaší představy, počítejte spíše s šaty "na motivy" vašich plánů. „Návrhář není krejčí a jeho šaty vždy budou vycházet z jeho stylu. Pokud si tedy necháváte navrhovat šaty, vždy vycházejte z toho, zda máte rádi dílo konkrétního návrháře a nevybírejte si jen podle jména," radí na závěr Gábina Páralová.

{phocagallery view=category|categoryid=1116|limitstart=0|limitcount=0}