Loading color scheme

Nová kolekce punčochového zboží Calzedonia jaro/léto 2013

{phocagallery view=category|categoryid=892|imageid=2609|float=left}Nová kolekce Calzedonia je plná překvapení pro ženu, která je stejně tak romantická, jako je rockerkou ... a pro muže, který je tak trochu student, trochu cestovatel a má rád pruhy. Pestrá nabídka punčoch, nadkolenek, podkolenek, ponožek a legín, v šesti osobitých kolekcích, to je Calzedonia.

DÁMSKÁ KOLEKCE
Zahradní slavnost - Kolekce v romantickém letním vzhledu přinášející jemnou kombinaci pastelových barev s přírodními odstíny smetanové, oříškové a nugátové. Puntíky a květinové potisky doplňuje síťovaný vzor, výšivky a krajky, které vyzdvihují opravdovou ženskost.

Miami - Linie v barvách fuchsiové, tyrkysově zelené a azurově modré se snoubí s neonovými detaily a výraznými potisky. To vše pro zdůraznění hravosti a veselé nálady, jež ladí k bezstarostnému Miami stylu.

Punkette lady - Tak trochu punková kolekce stvořená pro odvážné a provokativní ženy. Nezbytná černá, svůdné prvky, řemínky, krajky, lebky a kůže jsou tu pro silné povahy. Ty nejodvážnější jistě zaujmou punčochy se vzorem tetování.

PÁNSKÁ KOLEKCE
Nová liga - Řada, která se vrací ke sportovnímu looku let dvacátých až čtyřicátých. Golfové kluby a univerzitní kampusy inspirují tento rafinovaný a dynamický vzhled, vhodný jak pro volný čas, tak pro formální příležitosti. Objevují se zde jednobarevné plochy, nepravidelné pruhy a motiv skotské kostky.

Malované pruhy - Pruhy, pruhy a zase pruhy. Opět jsou tu v nových barevných kombinacích a překvapivých kontrastech. Objevuje se i další klasika – kosočtvercový vzor, rovněž v nových barvách. Pruhy, které díky velmi jemnému tkaní působí rozmazaně, vytvářejí nový efekt, jež jistě nezůstane nepovšimnut.

Urban explorer - Linie pro mladé, trendy muže, kteří milují život ve městě a prožívají ho se stylem a kultivovaností sobě vlastními. Barevné puntíky, přerušované pruhy evokující barvy Mexika a nečekané kombinace čtverců a barev – to vše v jedné limitované kolekci, která pomůže vyjádřit silnou a zralou osobnost.

Kolekce Calzedonia na jaro a léto bude dostupná ve všech obchodech Calzedonia v ČR od konce ledna 2013.

{phocagallery view=category|categoryid=892|limitstart=0|limitcount=0}