Loading color scheme

Prosincová scéna módní značky s.Oliver uvádí „The Muppet Show“

{phocagallery view=category|categoryid=822|imageid=2345|float=left}Další veselá kolekce módní značky s.Oliver, inspirovaná seriálem, filmem či komiksem, přichází na řadu v prosinci. Tentokrát se inspirací stala parta plyšových postaviček The Muppets. Limitovaná série pánských triček produktové řady s.Oliver Casual na motivy vtipné estrády The Muppet Show se na prodejnách s.Oliver objeví ještě před Vánocemi. Jedná-li se o vaše oblíbence, nebo znáte-li přátele, které by veselá trička z této kolekce potěšila, nezbývá, než doporučit je jako příjemný tip na dárek, třeba ten vánoční. Anebo si je pořídit jen tak na společnou „Muppets" párty, co vy na to? Ve čtyřech barvách je pořídíte za již tradiční částku 549,- Kč.

Plyšoví kamarádi The Muppets amerického loutkaře Jima Hensona, nyní ve vlastnictví Walt Disney Company, přišli na svět v 50. letech 20. století. Boom zažívají o několik let později, v 70. a 80. letech tato britsko-americká show, estráda plná zábavy, humoru, zpěvu i tance, slaví úspěchy v televizi. Americkou rodinnou komedii Mupeti jste mohli začátkem letošního roku shlédnout na plátnech českých kin, premiéra proběhla 12. ledna 2012. Zavzpomínáte-li, jistě vás v duchu rozesměje žabák Kermit, na tričkách s.Oliver ho najdete ve spojení se sloganem „Think Green". Nechybí dvojice Statler a Waldorf anebo bláznivý bubeník Animal s heslem „Party Animal".

Pokud vás tato doslova hravá kolekce zaujala, neváhejte a zavítejte v prosinci do některé z prodejen s.Oliver, určitě si vyberete. Kolekce již tradičně vznikla ve spolupráci s předními držiteli autorských práv v hudebním a filmovém průmyslu firmou Universal Music a Bravado.

{phocagallery view=category|categoryid=822|limitstart=0|limitcount=0}