Loading color scheme

Oblečení pro kojence Tutta

{phocagallery view=category|categoryid=802|imageid=2295|float=left}Při oblékání nejmenších dětí je třeba velice dbát na kvalitu použitých materiálů zejména s ohledem na to, aby nebyly pro citlivou dětskou pokožku škodlivé. Tento požadavek beze zbytku naplňuje kojenecké oblečení od finského výrobce Tutta. Pojďme se podívat, co všechno nabízí.

Tutta je ekologická a bezpečná

Finská firma Tutta má svou filozofii založenu na používání nejkvalitnějších materiálů. Jde zejména o 100% česanou bavlnu a důkladně testovaná a nezávadná barviva. K výrobě oděvů nepoužívá sloučeniny těžkých kovů ani chemikálie.

Všechny ozdoby, knoflíky a zipy jsou vyrobeny bez použití niklu. Veškeré oděvy jsou PH neutrální a nemusíte je před prvním použitím prát.

Všechno oblečení pro kojence firmy Tutta splňuje takzvaný Öko - Tex Standard 100, což je významný ekologický certifikát pro textilní výrobky.

Uděluje se na základě testování v mezinárodně uznávaných textilních institutech a má dvanáctiměsíční platnost, obnoven může být teprve po opakovaném testování.

Produkty se certifikátem Öko - Tex 100 nezpůsobují žádné z dosud známých zdravotních rizik.

Dupačky a polodupačky

Jedním z nejvyužívanějších částí oblečení pro nejmenší jsou kojenecké dupačky a polodupačky. Tutta je nabízí v nepřeberném množství typů a designů pro děti od narození až do 3let.

Nechybí modely s dlouhými i krátkými rukávy, s praktickými dvojcestnými zipy, s patentkami i kšandami. Všechny dupačky vynikají krásnými severskými potisky.

Body

Dalším oblíbeným kusem oděvu pro miminka je dětské body. Také v této oblasti je nabídka značky Tutta velice bohatá.

Opět zde najdeme modely s krátkým i dlouhým rukávem a z nabídky pestrých barev a designů si vybere každý.

Capáčky

Dětské capáčky, neboli botičky pro děti, které teprve začínají s první krůčky, jsou další specialitou Tutty. Capáčky mají zejména chránit dětské nožky před prochladnutím v kočárku nebo doma.

Pro toto využití se hodí capáčky flísové, které výborně hřejí a navíc nabízejí dobrou prodyšnost. Pro první chodecké pokusy mimo kočárek pak můžete pořídit nepromokavé membránové capáčky.

{phocagallery view=category|categoryid=802|limitstart=0|limitcount=0}