Loading color scheme

INTIMISSIMI ve viktoriánském stylu

{phocagallery view=category|categoryid=748|imageid=2106|float=left}V nové kolekci podzim-zima 2012/2013 Intimissimi představuje romantický styl s viktoriánským nádechem. Objevují se v ní čisté linie a detaily, jako jsou například saténové mašle, ozdobné lemy nebo nabírané rukávy. Tento trend nás vrací zpět do doby velké lásky královny Viktorie k Princi Albertovi, jehož smrt vedla k tomu, že královna začala nosit pouze tmavé barvy a stáhla se, jako extrémně morální osoba, z veřejného života. Estetika této doby ovlivnila na dlouhé roky společenský život, umění a oděvní design v celé Anglii a je často znovu vzpomínána v módním odvětví.

Módní artikl italské značky Intimissimi přináší z této doby to nejlepší: puritánskou eleganci s přídavkem maximálně minimalistického chic vzhledu.

V cudných šatech, které se nosí s ironickým nadhledem, zákaznice odhalí svou smyslnou a nekonvenční duši. Stačí si k nim vzít například podpatky a moderní verze romantické viktoriánské pohádky je na světě. Šaty jsou k dostání v tmavých odstínech, ale také ve světlejších, přírodních tónech.

Model šatů kolekce Intimissimi ve viktoriánském stylu jsou naprostou nutností pro nadcházející zimní sezónu. Je okouzlující, stylové a na úrovni.