Loading color scheme

Dámou za všech okolností - luxusní noční a volnočasové oblečení Féraud v Dessous l Dessus

dessous-dessus-zupan-feraud-foto-1-150 Louis Féraud založil svou značku v padesátých letech minulého století ve Francii na oslavu ženské krásy. Móda značky Féraud je ztělesněním ženskosti, glamouru, individuality, elegance a luxusního životního stylu. Zkrátka skutečně Haute Couture.

Féraud nabízí mimo jiné také domácí a noční oblečení jedinečného designu a prvotřídní kvality, které je určené pro pravou dámu, která chce být i v pohodlí domova okouzlující. Což může být také skvělou esencí pro dlouhý a spokojený partnerský vztah.

V aktuální kolekci se objevuje několik linií:

Black: Romantic Emotion – V kolekci najdeme noční a domácí oblečení z hebkého saténu, z hřejivých materiálů a s promyšlenými detaily. Z barev se zde objevuje růžová, antracitová a hnědá.

Black: Modern Emotion – Oblečení na volný čas se zde mísí s nočními modely. Vše je velmi lehké a příjemné na nošení. Barvy se pohybují od korálově červené, přes růžovou, džínově modrou až po champagne.

Black: Luxury Emotion – Černá labuť již inspirovala mnoho designerů, nejinak je tomu u této kolekce. Modely mají logo zdobené kamínky Swarovski. Oblečení pro volný čas a noční prádlo se volně prolíná a hraje tlumenými odstíny fialové, šedé a černé barvy.

Black: Retro Emotion – Puntíky jsou zpátky! Oblečení z této řady je velmi měkké, materiály až mazlivé, rafinovaně prošité a budou ideální na zimu. Barvy se zde objevují dessous-dessus-zupan-feraud-foto-2-150 ve spektru od bílé, přes červenou, fialovou, modrou až

po klasickou černou.

Red: Mladá, nekomplikovaná, trendy a trochu sportovní - přesně taková je tato linie. Najdeme zde potisky, jako například srdce. Šedá barva je doplněná červenou.

White: Jednoduchá, klasická a čistá linie nočního a volnočasového oblečení. Romanticky čisté střihy i barvy, které podtrhují ženskou krásu. Příjemné, ale luxusní materiály. Barvy jsou zde zastoupeny bílou, béžovou, bledě modrou, červenou a odstíny fialové.

Platinum: Platinum je nejluxusnější část kolekce Féraud s naprosto exkluzivním a atraktivním vzhledem. I tyto modely jsou zdobeny kamínky Swarovski. Z materiálů se zde objevují například směsi hedvábí, šifon nebo vysoce kvalitní modal. Z barev je to červená, béžová a černá. Oblečení zdobí grafické tisky. Platinum je zcela nadčasová a mimořádně ženská kolekce.