Loading color scheme

CYKLOUNIFORMA LEVI’S® COMMUTER + SOUTĚŽ O KOLA CHARGE PLUS

{phocagallery view=category|categoryid=713|imageid=1984|float=left}Kolekce Levi's® Commuter se rozšiřuje a vášnivým městským cyklistům nabízí skutečnou uniformu od hlavy až k patám. Džíny, džísky a košile se vyznačují zvýšenou pevností a zároveň pružností, která umožňuje pohodlný pohyb na kole, a přitom zachovávají kultovní styl značky. Materiál je voděodolný, odpuzuje nečistoty a vydrží vysokou zátěž. Hygienická funkce Sanitized™ chrání proti pachům a viditelnost zaručují reflexní prvky od 3M Scotchlite™.

Novinkou jsou džíny 505™, které doplňují slimový střih 511™. Mají pohodlnější širší, které se zužují, a tak brání zaseknutí nohavice do řetězu kola. Všechny kalhoty mají v zadní části zvýšený pas, který při jízdě chrání záda, zesílený klín, zabraňující roztržení látky v těchto namáhaných partiích, dvouvrstvé zadní kapsy a speciální pásek na zámek ke kolu. Džísky a košile mají prodlouženou a vypodloženou zadní část, aby chránily záda, vsadky na rukávech pro lepší pohyblivost, pohodlně přístupné kapsy a lépe odvětrávají. Kolekce je k dostání v pražských Levi's® Storech Palladium a Václavské náměstí 30. Tak to rozjeďte! :-)

A pokud to nemáte rozjet na čem, můžete s kolekcí Levi's® Commuter vyhrát jedno ze dvou exkluzivních městských kol britské značky Charge (www.chargebikes.com). Stačí, když nám do 19. září pošlete fotografii znázorňující vaši vášeň pro jízdu na kole na emailovou adresu soutezlevis@email.cz a jste fanouškem značky Levi's® na facebooku. Neklademe vám žádné podmínky – na fotce může být vaše kolo, oblečení, aktivita, jednoduše můžete poslat jakoukoliv fotku, která má vztah k jízdě na kole! Vaše obrázky vystavíme na facebook.com/levis. Autoři dvou nejlepších fotek, které vybere naše nezávislá porota, odjedou na super kolech Charge Plug. Kola i kolekci Levi's® Commuter si můžete omrknout v pražských Levi's® Storech Palladium a Václavské náměstí 30.

{phocagallery view=category|categoryid=713|limitstart=0|limitcount=0}