Loading color scheme

Levi's a Nike společně k vrcholovým výkonům

nike-levis-foto-1-150 V roce 1873 patentoval Levi Strauss první denimové kalhoty zpevněné cvočky. Forma odpovídá funkci – tak začala revoluce v nadčasovém designu. O sto let později založili Bill Bowerman a Phil Knight značku Nike a díky jejich zapálení pro sport byla zahájena jiná, nekonečná éra inovací. A stejná filosofie – vytvářet produkty s jasným cílem – spojila obě značky, aby v souladu se svým dědictvím a mistrovským zpracováním představily denim pro nejlepší světové výkony: 511TM Skateboarding Collection.

Džíny mají populární skinny střih a využívají inovativní technologie zpracování látek Nike, díky nimž jsou lehčí, pevnější a pohodlnější. Budou k dostání v několika barvách a povrchových úpravách. Součástí kolekce je i skateboardová džíska a speciální edice bot navržená a signovaná Omarem Salazarem ze skateboardového týmu Nike.

Pro džíny Made in the USA 511TM Skateboarding Team Edition byla látka vyvinuta v exkluzivní spolupráci s legendární tkalcovnou Cone Mills. Je to nejmodernější, vysoce nike-levis-foto-2-150 zátěžová látka, která kdy byla pro skateboarding vytvořena. Technologie výroby zahrnuje super silné tkaní Vectran, které látce dodává pevnost, ale snižuje její váhu, a systém odvádění vlhkosti Dri-Fit od Nike. Pro vyšší pohodlí a volnost pohybu je látka strečová. Džíny 511TM Skateboarding jsou ušity z další patentované džínoviny z Cone Mills, opět s technologií Dri-Fit, výraznější strečovostí a povrchovou úpravou Water

První část kolekce je k dostání ve vybraných skateshopech (seznam nejdete na http://eu.levi.com/en_GB/nikexlevis?&CAMP=FB070312UK&csmmid=fb070312UK), druhá část bude v prodeji od 1. srpna také na eu.levi.com.

Podívejte se, jak to v nové kolekci rozjel Omar Salazar ze skatebordového Nike týmu – www.youtube.com/watch?v=5whzPDToge4