Loading color scheme

Kolekce Leading Strings od Marlies Dekkers v Dessous l Dessus

dessus-leading-strings-1-150 Značka exkluzivního spodního prádla Marlies Dekkers slaví mezinárodní úspěchy. Prádlo z dílny této holandské návrhářky je skvěle padnoucí, originální a sexy. Také proto jej nosí mnoho mezinárodních celebrit, jako jsou například Britney Spears, Rihanna, Katy Perry, Fergie, Lady Gaga nebo Madonna. Jednou z velmi známých a klíčových kolekcí této značky je kolekce nazvaná Leading Strings. Jedná se o velmi rafinované sexy prádlo, které je specifické tím, že má vždy několik pásků v řadách nad sebou a to jak na podprsence, tak i na kalhotkách. Prádlo je vyrobeno z mikrovláken a má dramatickou černou barvu.

Tato kolekce byla navržena již v roce 2004 a proslavila ji například zpěvačka Pussycat Dolls Nicole Scherzinger v klipu "I don't need a Man". Kvůli ohlasu mnohých dessus-korzet-150 fanoušků Marlies tuto linii uvádí na trh znovu v kolekci Undressed podzim/zima 2012, takže si zákaznice mohou opět dopřát požitek z opravdu rafinovaného prádla. Aktuální podzimní kolekce nabízí podprsenku i korzet ve velikosti košíčků A-F a tanga dvou druhů – boková i do pasu.

Prádlo značky Marlies Dekkers je v prodeji v největší prodejně s luxusním spodním prádlem v České republice, Dessous l Dessus, v pátém patře Domu módy v Praze na Václavském náměstí a v butiku v Králodvorské ulici 7.