Loading color scheme

Nová kolekce podzim-zima značky Calzedonia

Calzedonia leginy rock 1-150 Pro tento podzim a zimu představuje italská značka Calzedonia velkou ucelenou kolekci punčochového zboží, legín a oblečení, která vyhoví potřebám každé moderní ženy i muže. Dámská kolekce je rozdělena na několik linií.

CHALET CHIC TREND - Kolekce inspirovaná vintage a severskou horskou chatou. Najdeme zde vlněné textury kombinované s bavlnou a kašmírem. Punčochy a legíny jsou v této linii barevné tón v tónu s jednoduchými motivy v odstínech bílé, šedé a béžové. 

Tezenis korzet-150 PREPPY GIRL - Modely s motivy proužků a puntíků, ale také s veselými motivy, jako jsou například srdce. Vše v barvách modré, zelené, bordó a okrově žluté v kombinaci s více formálními barvami, jako jsou černá, šedá a modrá, přesně dle zásad preppy stylu, ale při zachování velmi ženské linky. Kolekce pro ultra moderní preppy girl!

PARTY TIME – I v zimě je mnoho příležitostí na mnohé večírky, zvláště ty vánoční, a proto je zde tato kolekce z lesklých materiálů a z třpytivých vláknin vhodná pro všechny různé formy svádění. Punčochy a legíny mají něžné detaily z tylu a krajky. Novinkou jsou podvazky s tuxedo efektem. Kolekci dominuje nesmrtelná černá barva, ať už jako transparentní, lesklá, nebo třpytivá varianta.

Tezenis saty-150 MISS DANDY – Tato část kolekce si propůjčuje klasický business look a přizpůsobuje jej ženským potřebám. V této linie najdeme punčochy a legíny, které jsou vhodné pro moderní zaměstnanou dívku, ovšem s propracovanými ženskými detaily.

Kolekce pro muže nabízí širokou škálu modelů, které jsou vhodné pro veškeré příležitosti při zachování vlastního osobitého stylu. Letošní pánská kolekce se řídí dvěma velkými trendy: klasický britský styl a crossover styl, který míchá různé barvy a styly dohromady. Ve hře jsou rozličné potisky jako pruhy, čtverce nebo geometrické tvary společně s novými barvami a materiály. V nabídce jsou také extra jemné vlněné ponožky v několika klasických designech.