Loading color scheme

Podzimní look 2012 od značky Lindex

{phocagallery view=category|categoryid=671|imageid=1872|float=left}Další sezóna je tady! A s ní i zbrusu nový styl a prvky, bez kterých se neobejdete. Do vašeho šatníku přinesou zcela svěží a čerstvý look. Tým designerů značky Lindex pro vás pečlivě vybral módní novinky, které vašemu osobnímu stylu dodají aktuálnost. Na podzim pro Vás budou naprosto nezbytné!

"Když jsme vytvářeli podzimní kolekci pro letošní rok, inspirovali jsme se především v některých prvcích, které jsou typické pro 60. a 90. léta. Nezapomněli jsme ani na matku přírodu a úžasné barvy, kterými na podzim hýří," říká Nina Söderström, návrhářka značky Lindex.

V náladě 60. let

Tohoto slušivého looku bylo dosaženo nápadnými grafickými potisky a barvami. Vzory jsou snadno rozpoznatelné, dominují kostky a výrazné barevné odstíny v blocích. Jednoduchou stránku reprezentuje paleta, ve které dominuje černá, šedá, bílá, zářivá i burgundská červená nebo zelená. Silueta je hranatá nebo ve tvaru písmene A – v horních partiích užší, v těch dolních naopak širší.

Duch 60. let ožívá v podobě úzkých cigaretových nohavic, vzorovaných kalhot, tužkových sukní, XXL svetrů, jednoduchých šatů, bund nebo halenek s kulatým výstřihem. Tento styl skvěle doplňují velké tašky v jasných barvách.

Rebelsky šik

Tento styl staví na kombinaci protikladů. Způsob, jakým se zde minulost setkává se současností, je odvážný a zároveň šik. Éru 90. Let připomíná silueta, která je ve spodní polovině těla úzká, v horní polovině těla širší. Úzké džíny a jiné typy kalhot kombinujte s nadměrnými svetry, halenkami nebo sáčky v chanelovském stylu. Prošívané tašky, psaníčka s cvoky nebo velmi vysoké podpatky patří mezi nezbytné doplňky, které vám propůjčí ženskost a glamour a vytvoří kolem vás atmosféru rock-n-rollu.

Základními barvami jsou černá, odstíny šedé a bíle s doteky modré, červené nebo s metalickými prvky.

Duch země

Hlavní inspiraci tento look nalezl v přírodě, což se projevilo nejen výběrem barev, ale také volbou potisků. Klíčovými prvky jsou úzké džíny a další typy vypasovaných kalhot v 7/8 délce, trička, šaty a halenky s potisky.

V barevné paletě převládají teplé podzimní odstíny jako rezavá, hnědá, hořčicová žluť. Jejich intenzitu mírní béžová v odstínu tmelu, bílá, denimová modř nebo světlá šeď.

{phocagallery view=category|categoryid=671|limitstart=0|limitcount=0}