Loading color scheme

Nová letní kolekce Tezenis (nejen) pro mladé

{phocagallery view=category|categoryid=627|imageid=1772|float=left}Tezenis, italská značka spodního prádla a volnočasového oblečení především pro mladé, přichází s novou kolekcí na léto 2012.

Dívčí kolekci spodního prádla dominují drobné vzory, jako jsou například květiny, kostky či klasicky letní námořnické proužky, a skvěle doplňují padnoucí mladistvé střihy. Materiály jsou velmi příjemné na nošení – jedná se většinou o čistou bavlnu či krajku Všechny modely mají uvolněný vzhled, a přesto jsou velmi sexy. Z barev se objevují něžná růžová, klasická tmavě modrá, tlumený odstín bílé kávy, oblíbená šedá nebo univerzální tělová barva. U podprsenek je možné vybírat z několika střihů a z mnoha dezénů. Kalhotky jsou také v několika základních střizích, ze kterých si každá dívka jistě vybere ten svůj. Kromě této mladistvé řady v kolekci Tezenis najdete i klasické prádlo v základních barvách, jako jsou černá a bílá. K dostání je i tvarovací spodní prádlo ve velmi půvabné lososové barvě, které dívky a ženy ocení například pod letní šaty.

Mimo spodního prádla kolekce obsahuje i pyžama, šaty, tílka a trička s potisky a ze stále trendy džínoviny a volné kalhoty, legíny, šortky a krátké sukně, které jsou skvělé pro lenošení doma, na zahradě, u vody nebo i na dovolené u moře. V kolekci se také objevují letní tílka ve velmi aktuálních neonových barvách.

{phocagallery view=category|categoryid=627|limitstart=0|limitcount=0}